Настільна гра Czech Games Edition Through the Ages: A New Story of Civilization, англійська (8594156310325) Through the Ages A New Story of Civilization, англ

Код товару: 1327172
Під замовлення
2430 Грн
  • Інформація по Czech Games Edition 8594156310325
  • Виробник: Czech Games Edition
  • Країна-виробник: США
  • Модель: Through the Ages A New Story of Civilization, англ
  • Код виробника: 8594156310325
  • Короткий опис:

    Тематика - наука і технології, подорожі і відкриття, Вікова група - від 14 років, Кількість гравців - від 2 до 4

Опис Czech Games Edition Through the Ages A New Story of Civilization, англ

НАЙКРАЩА ГРА ЦИВІЛІЗАЦІЙНОГО ТИПУ

Настільна гра «Крізь століття. Нова історія цивілізації» - друга редакція крутезної гри цивілізаційного типу «Through the Ages: A Story of Civilization», випущеної в далекому 2006 році. Майже ціле десятиліття автор гри, знаменитий чеський гейм-дизайнер Володимир Хватил (творець «Кодових імен» і «Mage Knight»), шліфував механіку, щоб зробити гру «Through the Ages: A New Story of Civilisation» ще краще. І ось, в 2015 році, «Нова історія цивілізації» вийшла в світ, відразу ставши лідером продажів і номінантом конкурсів «Meeples 'Choice» і «Golden Geek». На даний момент гра займає третє місце в найпрестижнішому рейтингу на сайті «BoardGameGeek».

ЩО НАМ КОШТУЄ РИМ ПОБУДУВАТИ?

Як Рим не один день будувався, так і для будівництва настільної цивілізації знадобиться від трьох годин ігрового часу. Гікач не знає більш масштабної і глибокої гри з настільки хитрим плетивом механік і таким багатим інструментарієм. Як і належить великим стратегам, гравцям доведеться обробляти багато інформації, аналізувати ситуацію на полі по треках культури, науки і військової могутності і передбачати можливі дії супротивників.

Учасники будуть здійснювати різноманітні операції за допомогою кубиків чотирьох кольорів. Білі служать для здійснення цивільних дій, червоні - військових. Жовті і сині кубики символізують населення і ресурси.

В основі гри лежить картковий двигун. Є карти різних типів - одноразові карти дій, карти лідерів, що дають постійні ефекти, і карти чудес світу, що впливають на досягнення цивілізації. Карти технологій служать для споруди будівель, навчання загонів, зміни форми правління і т.д.

ВІД АНТИЧНОСТІ ДО СЬОГОДЕННЯ

Проведіть свою цивілізацію від античності до наших часів і залиште вражаючий культурний слід. Учасникам належить відіграти кілька епох, в кожній епосі буде використовуватися відповідна колода карт. Раунди складаються з фаз дій, політики і виробництва. Перші раунди відрізняються від наступних - всі тонкощі і нюанси описані в книзі правил.

В кінці гри підраховуються очки культури. Технології першої епохи приносять по одному переможного очку, другої - по два. Чудеса світу другої епохи приносять по шість переможних очок. Гравці також отримують переможні очки за їжу і ресурси, за колонії, за приріст науки, за силу і щастя цивілізації.

Переможе той, у кого буде найбільша сума очок культури.

Характеристики Czech Games Edition Through the Ages A New Story of Civilization, англ

Жанр стратегічні
Матеріал картон
Тематика подорожі і відкриття
Комплектація 329 карт - 30 Цивільних карт і Військових карт - Епоха А - 98 Цивільних карт і Військових карт - Епоха I - 103 Цивільних карт і Військових карт - Епоха II - 98 Цивільних карт і Військових карт - Епоха III 5 ігрових планшетів - Планшет для карт Епох - Планшет поточної Епохи - Планшет наукового прогресу - Планшет Культурного розвитку - Планшет Військових подій 4 планшета гравця 28 токенів гравців (по 7 кожного кольору) 56 наклейок (по 14 кожного кольору) 256 акрилових кубиків (36 білих, 28 червони
Призначення для підлітків
Вікова група від 14 років
Кількість гравців від 2 до 4
Мова англійська