Гральні карти Ellusionist Knights (gold) (PC_ELKNg)

Код товару: 1522414
Під замовлення
526 Грн
  • Інформація по Ellusionist PC_ELKNg
  • Виробник: Ellusionist
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Knights (gold)
  • Код виробника: PC_ELKNg

Опис Ellusionist Knights (gold)

Біло-золота колода від Девіда Меддісона та Кріса Рамсей присвячена Лицарям. Тут гармонійно поєднано мистецтво шахів та кардистрі. Це колекційні карти з атмосферним дизайном, продумані до дрібниць. Вони довговічні, з приємною фактурою та гладким фінішним покриттям. Покерна колода Knights надрукована на кращому спец-картоні виробництва US Playing Card Company.

Карти виконані в мінімалістичному та стильному дизайні. Упаковка колоди коштує окремої уваги - вона біла, з тисненням із золотої фольги. Внутрішня частина упаковки вкрита золотим візерунком у вигляді шахового поля.

Сорочка колоди покрита складним золотим малюнком у вигляді шахових фігур. Джокери та піковий валет мають авторський дизайн із тематичними ілюстраціями. Всі червоні масті виконані в золотому забарвленні.

Колекційні карти Knights Gold від Ellusionist - це одна з найкращих колод для кардистрі, які можна купити в Києві з доставкою або самовивозом з нашого офісу на Кіквідзе, 26 - це позитивний момент для тих, хто любить вибирати карти самостійно, бачачи всі колоди на власні очі.

Характеристики Ellusionist Knights (gold)

Матеріал картон
Призначення сувенірні карти
Кількість у колоді, шт 55
Покриття пластикове покриття
Розмір індексу Regular Index
Розмір карти 88.9 х 63.5 см
Кількість індексів 2