Настільна гра 18+ Feelindigo Кодові імена: Під глибоким прикриттям 18+ (FI23051) Кодові імена Під глибоким прикриттям 18+

Код товару: 1450920
Під замовлення
778 Грн
  • Інформація по Feelindigo FI23051
  • Виробник: Feelindigo
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Кодові імена Під глибоким прикриттям 18+
  • Код виробника: FI23051
  • Короткий опис:

    карткові, Вікова група - від 18 років, Кількість гравців - від 2 до 8, українська

Опис Feelindigo Кодові імена Під глибоким прикриттям 18+

Приберіть дітей подалі від столу і приготуйтеся зануритися в порочну пригоду. Codenames: Deep Undercover – смілива гра для дорослих, які хочуть додати своєму вечору пікантних ноток. Вона розрахована на велику компанію з 4-8 осіб і відноситься до категорії 18+. У коробці учасники знайдуть не тільки безліч карток і прості правила, але і справжню пристрасть, здатну затягнути вас на темну сторону.

У грі Кодові імена: під глибоким прикриттям гравцям доведеться пояснювати слова за допомогою асоціацій. Усе ускладнюється тим, що багато з написаних на картках слів мають «дорослу» тематику. Відкиньте скромність і приготуйтеся до відвертої розмови!

Жодних заборонених тем

Основні правила такі самі, як у класичних Кодових іменах. Гравцям потрібно розділитись на дві команди та призначити капітанів. Потім необхідно виявити таємних агентів, вони мають кодові імена, які приховані у квадраті 5×5. Капітани мають перед собою картку-ключ, що вказує на належність того чи іншого агента. Під час свого ходу вони повинні дати підказку у вигляді одного слова, здатного об'єднати кілька карток на полі. Членам команди треба намагатися вгадати потрібні слова та уникати карток команди-суперника. Крім того, на полі залишаються пересічні мешканці і навіть убивця, зустрічатися з яким ніхто не хоче.

У версії Codenames для дорослих деякі з карток зі словами мають дуже пікантний характер. Доведеться грати з асоціаціями, забувши про заборонені теми і намагаючись не червоніти у процесі. Перемога за командою, яка змогла вирахувати своїх агентів. Важливо уникати вбивці, оскільки якщо його прийняти за «свого», учасники одразу зазнають поразки.

Гра відмінно підійде для веселих вечірок і допоможе відкритися з нового боку навіть найскромнішим учасникам. Приготуйтеся до розпалу пристрастей, гарячих суперечок і потоку позитивних емоцій. Шанувальникам серії також може сподобатися Codenames: Marvel. Гра запропонує знайомі правила разом із улюбленими персонажами Marvel.

Характеристики Feelindigo Кодові імена Під глибоким прикриттям 18+

Тематика карткові
Жанр асоціації
Призначення для дорослих
Вікова група від 18 років
Кількість гравців від 2 до 8
Комплектація 200 карт з кодовими іменами, 40 аркушів картотеки, 16 карт агентів, 7 карт мирних жителів, карта подвійного агента, карта вбивці, карта-підказка з підставкою, правила гри
Матеріал папір
Мова українська