Настільна гра 18+ Fun Games Shop Тобі Слабо? (FGS27)

Код товару: 1300158
Під замовлення
288 Грн
  • Інформація по Fun Games Shop FGS27
  • Виробник: Fun Games Shop
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Тобі Слабо
  • Код виробника: FGS27
  • Короткий опис:

    Вікова група - від 18 років, Кількість гравців - для 2, розміри коробки - 24 x 5 x 16 см, російська

Опис Fun Games Shop Тобі Слабо

Частина пасажирів космічного корабля прокинулася від багаторічного кріосну, що раптово перервався. І тепер тут запанував повний хаос. Як з'ясувалося, зв'язок із пунктом управління втрачено, а шлях уже триває набагато довше, ніж спочатку планувалося. Паніка, що розростається, може загрожувати життям екіпажу, і тепер, щоб привести все в норму, вам належить встановити на кораблі свою владу.

Для початку потрібно знайти прихильників. Усі персонажі-мешканці корабля мають свої особливості. Якщо вам вдасться грамотно використовувати ці особливості, то з великою ймовірністю ви досягнете мети в числі перших. Здавалося б, зробити це нескладно – треба зібрати своїх прихильників та здобути за них вісім переможних очок. Але не тут-то було - поки ви зайняті пошуками, інші гравці не сплять, а збирають на вашу команду компромат, що забирає вищезгадані очки. До того ж, для всього перемоги потрібно буде виконати цілі, вказані на картах лідерів.

Переманюйте персонажів у суперників, отримуйте прихильників в обмін на цінні ресурси, навчитеся прогнозувати дії опонентів та грамотно використовуйте кожен свій хід – у цьому випадку перемога буде у вас у кишені!

Характеристики Fun Games Shop Тобі Слабо

Комплектація 1 конверт із 15 завданнями для нього; 1 конверт із 15 завданнями для неї; 1 конверт із 10 спільними завданнями; інструкцію до гри; магніт-лічильник балів; маркер зі прачем.
Призначення для дорослих
Вікова група від 18 років
Кількість гравців для 2
Розміри коробки 24 x 5 x 16 см
Мова російська
Матеріал папір