Настільна гра GaGa Games Я ніколи не (GG003)

Код товару: 1200796
Немає в наявності
  • Інформація по GaGa Games GG003
  • Виробник: GaGa Games
  • Код виробника: GG003
  • Вага: 0.2 кг.

Опис Настільна гра GaGa Games Я ніколи не (GG003)

Якщо до сьогоднішнього вечора ваше життя була нудною та одноманітною, то і сьогодні повеселитися не вийде – будете сидіти і сумними тверезими очима спостерігати за друзями, які встигли побачити більше вашого.

Настільно – алкогольна гра Я Ніколи Не пропонує учасникам поринути у своє минуле і позгадувати, що вони встигли побачити, що з ними траплялося, а чого, навпаки, не траплялося. Зрозуміло, весь цей ностальгічний або не дуже, флешбэк буде відбуватися під дзвін келихів і смак міцних напоїв.

Правила игры Я Никогда Не до безобразия просты: участники ходят по очереди, в свой ход активный игрок открывает верхнюю карту колоды и читает вслух одно из двух утверждений на выбор, например: «Я никогда не знакомился на улице или в транспорте». Теперь участники должны прореагировать на услышанную фразу. Все, кто хоть раз в жизни знакомился в подобном месте – пьют и делятся своими историями, как это было. Все, кто действительно никогда так не знакомился – сидят и грустят об утраченной возможности и, вероятно, записывают себе этот пункт в to-do-list на будущее.

Гра Я Ніколи Не в цілому нешкідлива, проте автори залишили позначку «18+». По-перше, із-за наявності алкогольних завдань в правилах гри, а, по-друге, в силу необхідної зрілості гравців для деяких тверджень. В першу чергу, звичайно, для затвердження «Я ніколи не використовував дискету». Бо звідки взагалі сучасні діти і підлітки знають, що це за предмет?

Переможців у грі Я Ніколи Не немає, як і переможених. Це захоплююча гра для вечірок, де головне не перемога, а участь!

Тоді треба терміново виправляти це непорозуміння! На відміну від інших алкогольних ігор, начебто Алкополия. Тур по Барах або Зелений мексиканець, мета гри Я Ніколи Не – не просто напоїти учасників до напівнепритомного стану або надати вечірці веселий градус, але й вивідати якомога більше чужих секретів. І не біда, що вже на наступний ранок ви не будете пам’ятати і половини почутих розповідей (рівно як і друзі не будуть пам’ятати ваших), сьогодні можна поговорити відверто!

Купити гру Я Ніколи Не значить, організувати веселу і відверту вечірку, після якої всі гості або залишаться кращими друзями, або просто нічого не згадають на ранок. Обидва варіанти розвитку подій можна вважати успішними!

В коробці
60 карт
правила

Характеристики Настільна гра GaGa Games Я ніколи не (GG003)

Тип развлекательная игра
Возрастная группа от 18 лет
Продолжительность игры 20-30 мин
Материал картон
Количество игроков 2+
Язык русский