Настільна гра GaGa Games Tzolk`in. Календар Майя (GG040)

Код товару: 1170020
Є в наявності
1767 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 1767грн.
  • Гарантія
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по GaGa Games GG040
  • Виробник: GaGa Games
  • Код виробника: GG040
  • Вага: 1.64 кг.
  • Короткий опис:

    Настільна гра GaGa Games Tzolk`in. Календар Майя (GG040)

Опис Настільна гра GaGa Games Tzolk`in. Календар Майя (GG040)

Цолькін: Календар Майя - досягнення древніх Майя
Майя - стародавня цивілізація Мезоамерики, відома своєю писемністю, архітектурою і мистецтвом, а також математичної і астрономічної системам. Жителі племені будували кам’яні міста, більшість з яких вони покинули перш, ніж прийшли європейці. Майя застосовували ієрогліфічну систему письма, частина якої збереглася, в основному це написи на пам’ятниках. Крім того, дана цивілізація запам’яталася створенням ефективної системи землеробства.

Саме значуще і прославлене винахід Майя - календар Цолькін, яким користувалося не тільки плем’я, а й інші народи Центральної Америки. Сьогодні, завдяки настільній грі Цолькін: Календар Майя (Tzolk’in: The Mayan Calendar), у вас з’явиться шанс повернутися в 2000-й рік до нашої ери і стати вождем племені, щоб розвивати науку, оберігати народ і писати історію давньої цивілізації своєю рукою .

День за днем…
Ігрове поле - неймовірна комбінація з різних деталей, зібравши яку, ви отримаєте крутейший календар, шестерінки якого рухаються! Перед початком гри фішки і жетони відправте в банк, поля і джунглі засейте відповідними тайлами, монументи і будівлі першої епохи розкладіть в потрібних розподілах, а календар зупиніть на позначці «день їжі».

Учасникам належить стати лідерами одного з племені древньої цивілізації Майя і привести його до процвітання. Вони отримують на руки по набору компонентів обраного племені, а саме: поле, 4 тайла багатства, 3 робочих і 8 маркерів, за допомогою яких можна буде відзначати своє поточне становище на треках храмів, технологій і переможних очок.

В першу фазу раунду гравці можуть або відправляти своїх робочих на шестерінки календаря, або забирати їх звідти. Розміщувати робочого потрібно завжди на перше вільне розподіл, а після - заплатити в банк кількість зерна, що дорівнює номеру комірки. Розміщення кожного наступного робочого також буде оплачуватися по «прайс-листу» вашого поля. Якщо гравець починає хід всього з двома фішками зерна в запасі, то замість дій з робітниками, він може витратити хід на вимолювань зерна у богів.

Якщо у вас не залишилося вільних робочих, ви можете забрати їх і натомість виконати дію. Так, дія, вказане на вашому розподілі, можна виконати безкоштовно, в той час, як за кожне попереднє доведеться віддати зерно. Забирати робочих можна і просто так, але тоді учасник не отримає ніякої вигоди, адже саме виконуючи дії, можна заробляти ресурси і переможні очки, освоювати технології, будувати пам’ятники й розраховувати на милість богів. Коли всі гравці виконали хід, календар повертається на один день проти годинниковою стрілкою, а все шестерінки і знаходяться на них робочі рухаються вперед.

Чотири рази за гру Цолькін: Календар Майя в племені проводяться особливі дні - дні їжі, вони відзначені спеціальною позначкою на зубчики шестерінки. У день їжі гравці по закінченню ходу годують своїх робочих, заплативши за їх харчування по 3 зерна, якщо ж хтось залишиться голодним, доведеться повернутися на 3 кроки назад по треку переможних очок.

Гра Цолькін: Календар Майя - наведіть шестерінки
Коли шестерня Цолькін зробить повне коло і повернеться на стартову позицію, партія завершиться. Тоді учасникам залишиться перевести зароблені за гру ресурси в переможні очки, додати до них позицію на треку переможних очок і визначити кращого лідера племені.

Цолькін: Календар Майя - мабуть, сама незвичайна і неповторна настільна гра. Можливо, хтось знайде спільні риси з грою Кам’яний Століття або Такеноко, проте підхід до створення поля і особливість гри, побудованої на системі рухаються шестерень, ніхто ще не повторював! Купити гру Цолькін: Календар Майя однозначно варто всім, хто любить економічні стратегії з можливістю планувати і прораховувати дії. Ця гра обов’язково стане однією з топових ігор вашої колекції!

Комплектація гри «Tzolk'in. The Mayan Calendar (Цолькін. Календар Майя) »:
1 ігрове поле з 4-х частин
6 пластикових шестерень
Лист з наклейками
65 дерев'яних кубиків ресурсів
13 пластикових черепів
32 картки будівель
13 карток монументів
24 циліндра робочих
32 дерев'яних маркера
28 плиток збору врожаю
21 плитка стартових ресурсів
65 жетонів зерна
4 картки з підказками
Маркер першого гравця
Правила гри

Характеристики Настільна гра GaGa Games Tzolk`in. Календар Майя (GG040)

Тип стратегическая игра
Возрастная группа от 13 лет
Продолжительность игры 90-120 мин
Материал дерево, картон, пластик
Количество игроков 2-4
Язык русский