Настільна гра GaGa Games Чужа планета (Not Alone) (рос) (GG056)

Код товару: 1170030
Немає в наявності
  • Інформація по GaGa Games GG056
  • Виробник: GaGa Games
  • Код виробника: GG056
  • Вага: 0.46 кг.

Опис Настільна гра GaGa Games Чужа планета (Not Alone) (рос) (GG056)

Чужа Планета - це справжнісінький космічний трилер, який багато так чекали. Перед вами швидка і захоплююча гра, просочена духом олдскульний фантастики. Якщо ви завжди хотіли відчути себе героєм творів Роберта Хайнлайна або Гаррі Гаррісона, то це саме те, що вам потрібно. Ласкаво просимо на Чужу Планету, де ваша основна мета - залишитися в живих до прибуття рятувальної капсули.

Планета являє собою набір з десяти унікальних локацій, які частково межують одна з одною. Один з гравців стає істотою, господарем планети, і жадає підкорити собі непроханих гостей. Інші герої - учасники космічної експедиції, які опинилися в обіймах ворожого світу і всіма силами намагаються вибратися цілими і неушкодженими. Кожен раунд ділиться на три фази. Спочатку члени екіпажу таємно вибирають, на який локації вони сховаються. Потім Істота відправляється на полювання, вистежуючи прибула експедицію. Відкривайте карти: спіймані космонавти втрачають волю, а ті, хто зумів уникнути неприємної зустрічі, отримують бонуси, виходячи зі свого місця розташування. Драйву додають дві спеціальні колоди: нападу і виживання, які допомагають вийти за межі звичайних можливостей.

Ігровий процес асиметричний - в залежності від ролі вас чекають абсолютно різні враження. Наприклад, ви - Істота, яке вороже ставиться до чужинців. Ви відразу розумієте, що поспішати не варто, адже на вашому боці сама планета. Ви приймаєте холоднокровні рішення, з особливою цинічністю відрізаючи вижили від найбільш цінних локацій. Ви ловите космічних мандрівників по одному, придушуючи їх волю і змушуючи схилитися перед вашим розумом. Для повного щастя вам доступні всі їхні переговори, тому залишається тільки з усмішкою слухати їхні плани з порятунку, щоб потім одним дією позбавити їх будь-якої надії.

Комплектація
1 ігрове поле
97 карт
21 фішка
3 жетона
10 промокарт

Характеристики Настільна гра GaGa Games Чужа планета (Not Alone) (рос) (GG056)

Тип развлекательная игра
Возрастная группа от 10 лет
Продолжительность игры 30-45 мин
Материал пластик, картон
Количество игроков 2-7
Язык русский