Настільна гра GaGa Games Довжина хвилі (GG207)

Код товару: 1170023
Немає в наявності
  • Інформація по GaGa Games GG207
  • Виробник: GaGa Games
  • Код виробника: GG207
  • Вага: 1.15 кг.
  • Короткий опис:

    Настольная игра GaGa Games Длина волны (GG207)

Опис Настільна гра GaGa Games Довжина хвилі (GG207)

Краща гра для вечірок 2019 - за версією Golden Geek, Dice Tower і Cardboard Republic. Краща гра на читання думок - на думку GaGaTeam. Три хвилини - щоб прочитати правила, чотири секунди - щоб почати грати, вічність - щоб отримувати задоволення. Знайомтеся - Довжина Хвилі!

Довжина Хвилі - це гучна новинка 2019 року. Як і всі найкращі паті-ігри, Довжина Хвилі оманливе проста. Розібратися в правилах можна буквально за кілька хвилин, але вже в середині партії ви зрозумієте: ця гра куди глибше, ніж здається на перший погляд. Грати в неї можна практично будь-яким складом, від 2 осіб до нескінченності, а крім командного режиму передбачений ще і кооперативний.

Основний компонент гри - унікальний механізм. Він складається з: обертового екрану, на якому зображена кольорова зона; ширми, яка закриває екран від очей гравців; стрілки, яка вашими стараннями повинна вказати в центр кольорової зони.

Тільки один гравець знає, де за ширмою ховається кольорова зона. Цей гравець - ми називаємо його телепатом - повинен допомогти своїй команді направити стрілку в потрібне місце.

На початку раунду телепат бере з колоди карту з протилежностями. Припустимо, йому попалася пара «Гаряче - Холодне». Кольорова зона знаходиться ближче до поняття «гаряче», а значить, як підказка потрібно назвати щось гаряче - але не зовсім! Телепат може сказати «кава» - адже його зазвичай п’ють гарячим. Але існують речі і гарячіше ...

Завдання команди - обговорити підказку телепата і прийняти рішення: куди потрібно направити червону стрілку, щоб опинитися якомога ближче до центру кольоровий зони. Ви можете висувати найрізноманітніші і божевільні версії, намагаючись зрозуміти, що діється в голові телепата. Може, він п’є тільки холодну каву? Чи брав він в розрахунок сонце або лаву?

Момент відкриття ширми - самі емоційні секунди раунду. Торжествуючі крики, розчаровані зітхання, сміх - ціла буря емоцій за одним столом. І в цьому - вся Довжина Хвилі: до неможливості проста гра, наповнена гарячими суперечками, бурхливими обговореннями і справжньою магією слів і асоціацій.

До речі, особливе тактильне задоволення - це сам механізм. Він виконаний з якісного, приємного на дотик пластика, екран обертається з легкою вібрацією, стрілка крутиться плавно, клацаючи, немов тумблер радіоприймача. Хочеться торкатися знову і знову.

Комплектація
126 двосторонніх карт
2 маркера підрахунку очок
Унікальний механізм читання думок
Маркер вгадування неактивній команди
Правила гри

Характеристики Настільна гра GaGa Games Довжина хвилі (GG207)

Тип развлекательная игра
Возрастная группа от 14 лет
Продолжительность игры 30-45 мин
Материал пластик, картон
Количество игроков 2-12
Язык русский