Настільна гра Games7Days Ансамбль (Ensemble), українська (ANS001UA)

Код товару: 1300223
Під замовлення
698 Грн
  • Інформація по Games7Days ANS001UA
  • Виробник: Games7Days
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Ансамбль (Ensemble), українська
  • Код виробника: ANS001UA
  • Короткий опис:

    Тематика - карткові, Вікова група - від 14 років, Кількість гравців - від 2 до 10, розміри коробки - 23 x 7 x 23 см

Опис Games7Days Ансамбль (Ensemble), українська

РОЗІГРАЄМО, ЯК ПО НОТАХ!

Перше і головне, що треба засвоїти, коли сідаєш грати в настільний Ансамбль — це те, що ми всі тут за одне. Допустиш промах - і командне серце спливе тю-тю за обрій, і привіт колективна відповідальність. На початку кожного раунду ми матимемо спільне завдання: таємним голосуванням визначити картку спогаду, яку можна поставити з картою (або картами) проблеми в один асоціативний ряд.

Впоралися на відмінно і всіма голосами одразу з'ясували, що літак швидше пов'язаний з островом та пальмами, ніж із дідусем на лавці? Молодці, у вас зіграв Ансамбль! Відновіть втрачене життя, якщо є що відновлювати, і рухайтеся далі!

Коли якийсь індивід відзначився і проголосував не так, як решта, не поспішайте одразу його лінчувати. У цьому випадку рівень ваша команда все одно долає, але життя регенерувати, на жаль, не вийде.

Якщо ж стався повний дисонанс і кількість ваших похибок перевищує поточну межу допуску - цей рівень ваш колектив програв, заспокійтесь і прощайтеся з життям: платіть серце "в касу" і пробуйте далі, якщо воно у вас було не останнє!

Наприкінці раунду змінюються карти проблем, на порожніх місцях матеріалізуються нові картки спогадів, карти голосування повертаються на руки гравцям, і ми продовжуємо гру, посилено намагаючись подолати найскладніший, дев'ятий рівень! Казали ж як по нотах!

ДЛЯ КОГО ГРА

Настільна гра «Ансамбль» - добрий варіант розваги для великої компанії до 10 осіб. Гра сподобається шанувальникам ігор у асоціації таких як Dixit та Містеріум.

Комплектація Ансамбль (Ensemble) (укр) (Що в коробці?):
збірне ігрове поле;
90 карток голосу (в 10 кольорах);
80 карток спомину (основна колода);
48 карток сценарію (по 16 на сценарій);
10 фішок життя;
фішка новачка;
мітка рівня;
правила гри.

Характеристики Games7Days Ансамбль (Ensemble), українська

Жанр розважальні
Комплектація збірне ігрове поле; 90 карток голосу (в 10 кольорах); 80 карток спомину (основна колода); 48 карток сценарію (по 16 на сценарій); 10 фішок життя; фішка новачка; мітка рівня; правила гри.
Призначення для двох
Вікова група від 14 років
Кількість гравців від 2 до 10
Розміри коробки 23 x 7 x 23 см
Мова українська
Тематика карткові
Матеріал папір