Настільна гра Games7Days Битва Колод №3 - Занурення (БК003) Битва Колод 3 - Занурення

Код товару: 1379963
Під замовлення
242 Грн
  • Інформація по Games7Days БК003
  • Виробник: Games7Days
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Битва Колод 3 - Занурення
  • Код виробника: БК003
  • Вага: 0.1 кг.
  • Габарити: 9x6x2 см.
  • Короткий опис:

    Тематика - карткові, фентезі, Вікова група - від 8 років, Кількість гравців - від 1 до 2, розміри коробки - 9 х 6 х 2 см

Опис Games7Days Битва Колод 3 - Занурення

«Битва колод. Занурення» - самостійна дуельна карткова гра, що може бути поєднана з іншими наборами серії для епічних битв між двома гравцями, або ж у соло-режимі. Стильні малюнки, ностальгічна механіка та нарешті український текст на картах.

Архіпелаг Еррет - це місце, де процвітала торгівля між островами завдяки величним мостам. Тепер з приходом землетрусів та цунамі вразливі території вступають у суперечки за владу над безпечними регіонами.

Все геніальне просто

Мета гри - створення ефективної колоди з 8 карт, атака фортець суперника та зниження його здоров'я до нуля.

  1. У першій фазі гравець отримує таку кількість мани, що відповідає кількості карт в руці. Мана використовується у 2 та 3 фазі.
  2. У другій фазі, розігруючи створіння з руки, можна обрати одне із перших чотирьох в лінії (фортеці не враховуються). Розіграні створіння розміщуються в крайню позицію позаду інших істот.
  3. У третій фазі відбувається атака суперника по черзі створіннями з першої та другої лінії. Під час отримання пошкодження атакований гравець повинен перемістити карту вежі або замку з її позиції зліва направо. Якщо будівля досягає крайнього правого положення - її зруйновано.

Гікач рекомендує всю серію Битви колод для фанатів швидких карткових ігор. Також гарною ідеєю буде використати генератор колод на сайті виробника, або зіграти в Чемпіонський модуль, запропонований в правилах.

Характеристики Games7Days Битва Колод 3 - Занурення

Жанр стратегічні
Розміри коробки 9 х 6 х 2 см
Комплектація 38 карток, правила гри
Призначення для підлітків
Вікова група від 8 років
Кількість гравців від 1 до 2
Матеріал картон
Мова українська
Тематика фентезі