Настільна гра Geekach Games Діти проти зомбі (Zombie Kidz Evolution, Українською) (GKCH016ZKE)

Код товару: 1274182
Під замовлення
865 Грн
  • Інформація по Geekach Games GKCH016ZKE
  • Виробник: Geekach Games
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Діти проти зомбі (Zombie Kidz Evolution, Українськ
  • Код виробника: GKCH016ZKE
  • Вага: 1.328 кг.
  • Габарити: 25x25x6 см.
  • Короткий опис:

    Тематика - бої та битви, Вікова група - від 7 років, Кількість гравців - від 2 до 4, розміри коробки - 19 х 19 х 6 см

Опис Geekach Games Діти проти зомбі (Zombie Kidz Evolution, Українськ

Ура, уроки скасували! Говорять, що на школу насувається толпа зомби, а директор із трудовиком уже встигли перетворитися на живих мерців. Оце так буде розвага, коли ми зможемо захистити всю школу від навали цих монстрів. Для цього потрібно лише зачинити всі ворота — і тоді вони нізащо не зможуть прорватися. Щоправда, це завдання може поступово ставати все складнішим і складнішим, але й на нас буде більше можливостей у настільній грі Діти проти зомби.
Коли ще в школі буде так само весело?
Діти проти зомби - це стратегічна настільна гра для дітей і всієї сімї. Учасники тут, яких може бути від двох до чотирьох, намагаються всіма силами боротися проти зомби, а також виконувати різноманітні завдання. Останнє впливає на ті, наскільки цікавими можуть бути подальші партії, адже з часом ігровий процес буде змінюватися. Не просто так у комплекті лежить 13 заклеєних конвертів!
Усі гравці діють по черзі за часовою стрілкою. Ви завжди проходите чотири послідовні етапи у свій хід:
Кидаєте кубик і розміщуєте нового зомби у відповідній ігровій зоні;
Можна перемістити вашого персонажа на сусідню клітинку, якщо там не більше двох монстрів. Якщо їх у певний момент буде 3, ви мусите звідти одразу ж втікати;
Приберіть всіх зомби з локації, якщо їх, знову ж таки, менше як три;
Коли два персонажі знаходяться біля входу, вони можуть повісити замок на ворота.
Гра триває до того моменту, поки ви не повісите на всі ворота замки. У такому разі партія завершується вашою перемогою. Якщо ж на першому етапі вашого ходу ви не можете розмістити монстра на ігровому полі, бо всі вони вже там, ви програєте. У будь-якому випадку наприкінці гри вам потрібно відмітити пройдену гру у буклеті із правилами. Якщо ж вам вдалося виконати ще і якусь додаткову місію, то це просування буде суттєвішим. У певні моменти гра дозволятиме вам відкривати нові ігрові компоненти, які будуть змінювати правила та приносити нові можливості. Доведеться постійно адаптуватися до змін, але в цьому й найбільші веселощі цієї настілки!
Ці діти точно зможуть побороти зомби
Настільну гру Діти проти зомби точно не можна назвати складною, але вона не має такою бути для дітей чи для сімейного дозвілля. Кожна партія проходить легко та весело, а поступові зміни тільки роблять ігровий процес цікавішим.
Колись можна буде перейти і на новий рівень разом із настільною грою Підлітки проти зомби. Тут уже доведеться шукати інгредієнти для протиотрути, щоб мерці знову ставали звичайними людьми.

Характеристики Geekach Games Діти проти зомбі (Zombie Kidz Evolution, Українськ

Тематика бої та битви
Жанр розважальні
Призначення для дітей
Кількість гравців від 2 до 4
Вікова група від 7 років
Матеріал комбінований
Розміри коробки 19 х 19 х 6 см
Комплектація 1 кубик зомбі, 4 жетони замків, 4 фігурки героїв, 8 пластикових підставок для фігурок, 8 плиток зомбі, 1 двостороннє ігрове поле, 1 книга правил (з 1 сторінкою з наклейками та посвідченням мисливця на зомбі), 13 запечатаних конвертів еволюції
Мова українська