Настільна гра Geekach Games Шерлок. 13 заручників (Sherlock: 13 Hostages) (GKCH092S2) Шерлок. 13 заручників (Sherlock 13 Hostages)

Код товару: 1418833
Під замовлення
172 Грн
  • Інформація по Geekach Games GKCH092S2
  • Виробник: Geekach Games
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Шерлок. 13 заручників (Sherlock 13 Hostages)
  • Код виробника: GKCH092S2
  • Короткий опис:

    Тематика - детективні, Вікова група - від 10 років, Кількість гравців - від 1 до 8

Опис Geekach Games Шерлок. 13 заручників (Sherlock 13 Hostages)

Дії настільної гри "Шерлок. 13 заручників" відбуваються в Дубаї. Тактична група спецпризначенців намагається завадити пограбуванню ювелірної крамниці «Golden Palace» й звільнити заручників. Але нападники зникають, наче під землю провалилися. Як це сталося? Як їм вдалося втекти? Чи зможете ви розібратися, куди вони поділися, і повернути вкрадені коштовності?

Шерлок гра. Швидкий кишеньковий детектив

«Sherlock» (також відома як «Елементарно») – популярна серія швидких детективних кооперативів для 1-8 гравців. У 2019 році ця гра стала номінантом престижного конкурсу «Spiel des Jahres» (Гра року в Німеччині). У кожній коробочці гравців чекає окрема справа. Це цікавий детективний філлер, який можна розслідувати соло, з друзями або членами сім’ї.

У серії «Шерлок» ви заочно змагаєтеся в розслідуванні справ з легендарним детективом з Бейкер-стріт. Зможете впоратися не гірше, ніж геніальний Шерлок Голмс? Чи товктиметеся на одному на місці, як інспектор Лестрейд? Розслідування починається з короткого вступу, що знайомить вас з деталями справи. Викладайте потрібні докази й скидайте зайві, обговорюйте свої теорії та застосовуйте силу дедукції, щоб розгадати таємницю.

Характеристики Geekach Games Шерлок. 13 заручників (Sherlock 13 Hostages)

Тематика детективні
Жанр логічні
Призначення для компанії
Кількість гравців від 1 до 8
Вікова група від 10 років
Матеріал картон
Комплектація 32 карти лист зі вступом, правилами, питаннями й відповідями
Мова українська