Настільна гра Geekach Games Шерлок. Набір 5 (3 гри: Непроханий гість, Украдене кольє, Привид з номера 208) (GKCH124S51) Шерлок. Набір 5 (3 гри Непроханий гість, Украдене

Код товару: 1593581
Немає в наявності
  • Інформація по Geekach Games GKCH124S51
  • Виробник: Geekach Games
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Шерлок. Набір 5 (3 гри Непроханий гість, Украдене
  • Код виробника: GKCH124S51
  • Короткий опис:

    Тематика - карткові, Вікова група - від 9 років, Кількість гравців - від 1 до 8

Опис Geekach Games Шерлок. Набір 5 (3 гри Непроханий гість, Украдене

Детективи – це люди, які ніколи не залишаються без практики. На жаль, загадкові злочини відбуваються ледь не щодня. То пасажир потяга не доїде до свого пункту призначення, то хтось сфальсифікує витвір мистецтва, то доведеться з духами розмовляти… Потрібно розбиратися з новими заплутаними справами в наборі Останній шанс, Убивство в День незалежності, Смерть археолога. Слухайте одне одного та враховуйте всі деталі, аби знайти причини злочину й усіх винуватців.

Шерлок – одна з найуспішніших серій у своєму жанрі детективних карткових ігор. Учасники, як і завжди, будуть розслідувати найзаплутаніші справи, які їм тільки зустрічались. Просто точно не буде – доведеться увімкнути весь свій детективний досвід, аби впоратися із цим завданням.

Набір 5 Шерлок. Непроханий гість, Украдене кольє, Привид з номера 208 складається із трьох окремих ігор. Кожна з них має 32 карт і правила – цього вже достатньо, аби поринути в захопливий сюжет.

ігровий процес тут доволі простий – спочатку ознайомлюєтесь зі стартовою інформацією, а потім отримуєте по 3 картки із загальної колоди. У свій хід вам доведеться обрати: скинути карту, не вважаючи це корисною інформацією, або ж розіграти на загал. Чим більше даних, тим гіршим буде ваш результат! Наприкінці розслідування дайте відповіді на важливі запитання та визначте рівень своєї успішності.

Характеристики Geekach Games Шерлок. Набір 5 (3 гри Непроханий гість, Украдене

Тематика карткові
Жанр розважальні
Призначення для дітей
Кількість гравців від 1 до 8
Вікова група від 9 років
Матеріал картон
Мова українська
Комплектація Шерлок. Незваний гість, Шерлок. Вкрадене кольє, Шерлок. Примара з номера 208