Настільна гра Geekach Games Стежки Тукани (Trails of Tucana) (GKCH068TT)

Код товару: 1418826
Під замовлення
655 Грн
  • Інформація по Geekach Games GKCH068TT
  • Виробник: Geekach Games
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Стежки Тукани (Trails of Tucana)
  • Код виробника: GKCH068TT
  • Короткий опис:

    Тематика - карткові, Вікова група - від 8 років, Кількість гравців - від 1 до 8, розміри коробки - 20.5 х 20.5 х 5 см

Опис Geekach Games Стежки Тукани (Trails of Tucana)

Чи хотіли б ви спробувати себе в ролі картографа? Прокладати нові стежки таємничим островом, наносити їх на карту, щоб ті, хто вирушить за вами, могли б помилуватися чудовими краєвидами і відвідати місцеві пам"ятки? Тоді гра Тропи Тукани (Тропи Тукані) саме для вас!

Стежки Тукани (Тропи Тукані) – нова локалізація у стилі «відкрий та напиши» (Flip and Write) від українського видавця настільних ігор Geekach Games. Гравці подорожуватимуть островами Тукани, малюючи стежки на своїх картах, що сполучають села та визначні пам"ятки. За це учасники отримають переможні бали. Карта гравця, який проклав найзручніший маршрут, що охоплює найбільшу кількість визначних пам"яток, визнається найкращою!

Підготовка до гриКожен гравець отримує один аркуш із блокнота та один олівець. Лист двосторонній – з островами «Мала Тукана» та «Велика Тукана» на звороті. Для базової гри використовується острів Мала Тукана. Один із гравців бере на себе роль «мера», відповідального за відкривання нових карток місцевості протягом гри. Також мер вибирає навмання карту сценаріїв та зачитує всі літери, починаючи зверху за годинниковою стрілкою. Кожен гравець повинен записати ці літери у кружечках поблизу сіл. А щоб карти не повторювалися, мер починає записувати із села, позначеного на карті цифрою «1», другий гравець – із села з позначкою «2» тощо. усі 10 букв по порядку.
Прокладка стежокМер бере з колоди дві карти і викладає їх обличчям вгору в центрі столу. Гравці повинні намалювати стежку між двома місцевостями, зображеними на картах. Також є карти з універсальними місцевостями, де гравці самі обирають потрібну їм місцевість. Після того, як усі учасники намалювали свої стежки, мер відкриває 2 наступні карти – і так доти, доки в колоді не залишиться одна карта.
Після цього гравці перераховують усі зароблені бали та записують у перший осередок у секції підсумкового результату. Далі карти перетасовуються та починається другий раунд. Гра закінчується після 2-го раунду. Після остаточного підрахунку балів переможцем оголошується гравець, який набрав найбільшу кількість переможних балів.Нарахування переможних балівБали нараховуються за визначну пам"ятку, об"єднану з селом однією стежкою, або за об"єднання 2 сіл. Також отримати бонусні бали можна, першим виконавши умову (об"єднавши пару сіл) на синій бонусній картці. Слід пам"ятати, що бали за визначні пам"ятки враховуватимуться і після першого, і після другого раунду, тому в першому раунді пам"яток потрібно приділити особливу увагу.

Стежки Тукани (Тропи Тукані) дуже творча та варіативна гра. Декілька сценаріїв, 2 стороникарти, що дозволяють грати в 2-х режимах, а також режим з особливими бонусами дозволять провести безліч партій, перш ніж вона набридне. Яскраві кольори та тематика роблять гру зорово привабливою, а прості правила дозволять залучити навіть недосвідчених гравців. Також є можливість вибрати соло-режим для тих, хто любить грати на самоті.

Характеристики Geekach Games Стежки Тукани (Trails of Tucana)

Тематика карткові
Жанр логічні
Призначення для всієї родини
Кількість гравців від 1 до 8
Вікова група від 8 років
Матеріал картон
Розміри коробки 20.5 х 20.5 х 5 см
Комплектація Блокнот з ігровими полями, 13 карт сценаріїв, 27 карт ділянок, 10 блакитних бонусних карт, 5 червоних бонусних карт, 8 олівців
Мова українська