Настільна гра Geekach Games Unmatched: Робін Гуд проти Біґфута (Укр) (GKCH021RB) Unmatched Робін Гуд проти Біґфута (Укр)

Код товару: 1593557
Під замовлення
904 Грн
  • Інформація по Geekach Games GKCH021RB
  • Виробник: Geekach Games
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Unmatched Робін Гуд проти Біґфута (Укр)
  • Код виробника: GKCH021RB
  • Короткий опис:

    Тематика - бої та битви, фентезі, Вікова група - від 8 років, Кількість гравців - для 2, розміри коробки - 25 х 15 х 7 см

Опис Geekach Games Unmatched Робін Гуд проти Біґфута (Укр)

Поєднаємо ще трохи несумісного? Так подумали автори базової гри «», а Хід Конем цьому шалено радий. Так що зустрічайте новий бойовий тандем у свіжій настільній грі «Unmatched: Робін Гуд проти Біґфута» з українською локалізацією від Geekach Games. У цьому виданні прекрасно все, а особливо його самостійність: щоб випробувати цю епічну карткову битву середньовічного героя і міфічної Снігової людини, необов'язково купувати базовий набір.

Адже в комплекті ви знайдете двостороннє ігрове поле, дві фігурки головних дійових осіб, дві колоди карт з унікальними властивостями для кожного з персонажів, жетони помічників, лічильники здоров'я і ще деякі обов'язкові для повноцінної гри елементи.

В процесі цієї дуельної стратегії ви будете переміщати мініатюри героїв по полю, розігрувати різні варіанти карт вивертів і, нарешті, атакувати. Переможе той з героїв, хто зможе обнулити очки життя свого опонента. Так що купити «Unmatched. Робін Гуд проти Біґфута УКР» можна і як незалежний набір, і як чудове доповнення до вже наявного у вас базового видання, щоб отримати ще більше захопливих емоцій від гри!

Характеристики Geekach Games Unmatched Робін Гуд проти Біґфута (Укр)

Тематика фентезі
Жанр стратегічні
Призначення для двох
Вікова група від 8 років
Кількість гравців для 2
Матеріал пластик
Розміри коробки 25 х 15 х 7 см
Комплектація 2 мініатюри героїв (Бігфут і Робін Гуд); 60 карт дій (по 30 для кожного героя); 3 лічильники здоров'я; 2 карти героїв; 5 жетонів помічників; 1 двостороння ігрова мапа; правила гри.
Мова українська