Настільна гра Geekach Games За Нортвуд! (For Northwood! A Solo Trick-Taking Game) (GKCH086FN) За Нортвуд (For Northwood A Solo Trick-Taking Game

Код товару: 1418821
Під замовлення
398 Грн
  • Інформація по Geekach Games GKCH086FN
  • Виробник: Geekach Games
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: За Нортвуд (For Northwood A Solo Trick-Taking Game
  • Код виробника: GKCH086FN
  • Короткий опис:

    Тематика - тваринний світ, природа, казкові істоти, Вікова група - від 12 років, Кількість гравців - для 1

Опис Geekach Games За Нортвуд (For Northwood A Solo Trick-Taking Game

Настільна гра За Нортвуд! (For Northwood! A Solo Trick-Taking Game) - це сольна гра для керування рукою та точного виконання трюків. Ваше завдання — мирно об’єднати королівство Нортвуд через розмови з його правителями. Протягом восьми раундів ви повинні відвідати вісім володінь тварин і залучити їх правителів до діалогу (трюки). Кожна масть правителя представляє козир для цього феода. Кожен правитель також вимагає, щоб ви виграли точну кількість трюків, щоб приєднатися до свого альянсу, тому гра стає складнішою, оскільки ваші можливості зменшуються.

Ви починаєте з чотирма союзниками, кожен із яких має здатність, яку ви можете використовувати один раз за відвідування. Ці здібності можуть змусити вас малювати, скидати або іншим чином маніпулювати рукою, щоб допомогти вам досягти цільового результату. Перемігши правителя, ви можете залучити його, щоб тимчасово замінити одного з ваших союзників, якщо вам потрібен більш специфічний набір здібностей для боротьби зі складнішими феодами.

З декількома рівнями складності, 24 лінійками (12 використовуються в грі) і брошурою із 16 сценаріями завдання For Northwood! пропонує години гри з новою головоломкою щоразу!

Характеристики Geekach Games За Нортвуд (For Northwood A Solo Trick-Taking Game

Тематика тваринний світ, природа
Жанр стратегічні
Призначення для дітей
Вікова група від 12 років
Кількість гравців для 1
Матеріал картон
Комплектація 32 карти діалогів (зі значеннями від 1 до 8), 24 карти персонажів (по 6 у кожній масті), 1 карта візиту, 8 карт феодів, 1 буклет зі сценаріями, правила
Мова українська