Настільна гра Hasbro Клуедо Джуніор (C1293) Клуэдо Джуниор

Код товару: 1021260
Немає в наявності
  • Інформація по Hasbro C1293
  • Виробник: Hasbro
  • Країна-виробник: Росія
  • Модель: Клуэдо Джуниор
  • Код виробника: C1293
  • Вага: 0.5 кг.
  • Короткий опис:

    Вікова група - від 5 років, Кількість гравців - від 2 до 4, розміри коробки - 26.67 х 26.67 х 4.13 см

Опис Hasbro Клуэдо Джуниор

У грі Clue Junior використовується та ж ігрова механіка, що і в класичній грі Clue. У цій захоплюючій детективній грі для дітей розслідується справа про зламану іграшку. Гравцям належить з'ясувати, яку іграшку зламали, хто саме її зламав і коли це сталося.

Діти, які грають в Clue Junior, розкривають справу за допомогою стратегії і методу виключення. Гравці кидають кубик, щоб дізнатися, чи можна пересунути фігурку обраного персонажа, подивитися, що знаходиться під іншими фігурками, або заглянути під фішки з предметами меблів в пошуках доказів.

А щоб не заплутатися в помилкових припущеннях, юні детективи можуть ставити позначки в спеціальному блокноті по мірі знаходження доказів.

У грі беруть участь класичні персонажі Clue: міс Скарлетт, полковник Мастард, преподобний Грін, місіс Пікок, професор Плам і доктор Оркід. Гравець, який назвав справжнього винуватця, перемагає в грі. Настав час назвати передбачуваного винуватця події? Вперед!

Hasbro Gaming і всі відповідні товарні знаки і логотипи є товарними знаками компанії Hasbro

В комплекті:

Ігрове поле, 6 фігурок персонажів, 6 фішок з предметами меблів, 7 підстав білого кольору, 7 підстав жовтого кольору, блокнот детектива, гральний кубик, лист з наклейками, інструкція

Характеристики Hasbro Клуэдо Джуниор

Призначення для компанії
Матеріал пластмаса
Розміри коробки 26.67 х 26.67 х 4.13 см
Комплектація ігрове поле 6 фігурок персонажів 6 фішок з предметами меблів 7 основ білого кольору 7 основ жовтого кольору блокнот детектива гральний кубик аркуш з наклейками інструкція
Вікова група від 5 років
Кількість гравців від 2 до 4
Мова російська