Настільна гра Hobby World Свинтус Зомби 2-е издание (1499)

Код товару: 794280
Немає в наявності
  • Інформація по Hobby World 1499
  • Виробник: Hobby World
  • Країна-виробник: Росія
  • Модель: Свинтус Зомби 2-е издание
  • Код виробника: 1499
  • Вага: 0.1 кг.
  • Габарити: 15x9x3 см.
  • Короткий опис:

    Тип - карткові, розважальні, Вікова група - від 8 років, Кількість гравців - від 2 до 10

Опис Hobby World Свинтус Зомби 2-е издание

Що говорити, зомбі апокаліпсисом вже нікого не здивуєш. Сучасний кінематограф намагався заповнити цю нішу десятками фільмів і серіалів про ходячих живих мерців, про страшних епідемій та їх наслідки. Проте, навряд чи хто-небудь що-небудь чув про ходячих свинячих мерців.

Не будемо розкривати всі секрети, але інформація з достовірного джерела: незабаром на планету може обрушитися свино – епідемія, що перетворює людей у свиней. Зовні ви ніяк не зможете відрізнити здорову людину від ураженого, але варто поглянути, як людина веде себе, і все відразу стане на свої місця.

Хороші новини! Крім дрібних змін, правила гри залишилися такими самими, що і в базовій грі Свинтус, що дозволяє витратити кілька хвилин на те, щоб вникнути у нововведення і відразу приступати до гри Свинтус Зомбі!

Як і раніше, тасується колода карт і кладеться в центрі столу. Гравцям дістається по п’ять карт, верхня карта колоди відкривається і гра почалася. Учасники ходять по черзі, викладаючи з руки карту, яка кольором або за номіналом підходить до вже викладеної. У разі, якщо у гравця на руці немає відповідних карт – він тягне верхню карту з колоди і, якщо підходить, тут же її грає, якщо немає – пропускає хід.

Крім звичайних кольорових карт з нумерацією, є карти – персонажі, які додають у гру Свинтус Зомбі різноманітність, примушуючи виконати одну з дій. Приміром, Перехрюн зробить так, щоб учасники поміняли напрямок ходу гри у зворотний бік, Хапеж пропонує (читай - змушує) наступного гравця взяти з колоди чотири карти собі в руку, а Полихрюн дозволить вибрати колір наступної карти.

Саме час сказати про нововведення, про яких згадувалося на початку. Настільна гра Свинтус Зомбі витягує з рукава пару нових карт – віруси і вакцини. Такі карти граються на будь-яку карту того ж кольору, незалежно від номіналу. Якщо ви граєте карту вакцини або вірусу, то гравець, який ходив перед вами, тут же забирає картку собі на руки. Також можна грати обидві карти за раз, ніж ви излечите себе, але тут же заразіть суперника зомбі-хворобу, наслідки якої можуть бути непередбачуваними.

Як кажуть, клин клином вибивають. Боротися з свинячей епідемією можна тільки купивши настільну гру Свинтус Зомбі. Чим більше друзів ви присвятіть в це таїнство, тим у більшої кількості людей буде імунітет, який в разі чого захистить від справжнього зомбі апокаліпсису.

До речі, раптом хто захоче навчитися хорошим манерам або просто освіжити свої знання в цій області, знайте: краще вчителя, ніж Свинтус, не знайти! Настільна гра Свинтус Правила етикету, звичайно, не школа для леді та джентльменів, але дечого так навчить.

Комплектація
112 карт
Правила
Розмір карт 63х89 мм

Характеристики Hobby World Свинтус Зомби 2-е издание

Серія Свинтус
Назначение для компанії
Тип розважальні
Вікова група від 8 років
Кількість гравців від 2 до 10
Материал картон