Настільна гра Hobby World Мафия Вся семья в сборе Компактная версия (1070)

Код товару: 794276
Немає в наявності
  • Інформація по Hobby World 1070
  • Виробник: Hobby World
  • Країна-виробник: Росія
  • Модель: Мафия Вся семья в сборе Компактная версия
  • Код виробника: 1070
  • Вага: 0.2 кг.
  • Габарити: 13x7x3 см.
  • Короткий опис:

    Тип - розважальні, Вікова група - від 14 років, Кількість гравців - від 7

Опис Hobby World Мафия Вся семья в сборе Компактная версия

Не бійтеся! Настільна гра "Мафія. Вся сім’я в зборі. Компактна версія" - це психологічна командна гра з кримінально-детективним сюжетом, розроблена в далекому 1986 році студентом факультету психології МГУ і дуже швидко стала популярною у всьому світі. Крім безпосередньо гострої розважальної ролі, гру часто використовують в освітніх цілях, розвиваючи тим самим пам’ять, аналітичне мислення, акторська майстерність; психологічні, соціальні та математичні навички, а також в якості серйозного тренінгу при підготовці фахівців різного профілю.

Чому вона так популярна?
Гра володіє неймовірною атмосферою завдяки своєму надзвичайно гострого сюжету, сеттінгу і геймплею. Мабуть, ні в жодній іншій настільній грі Ви не відчуєте те, що дає "Мафія"! За сюжетом, мирні жителі міста вирішують повністю позбутися від присутності всієї мафії, на що члени мафії відповідають чисто по-гангстерськи - вони вирішують позбутися всіх мирних жителів. Так як сили чисельно не рівні, мафія повинна приховувати свою сутність і зробити все для того, щоб жителі знищили самі себе, а ночами знищувати свої найнебезпечніших опонентів.

Хочу! Як грати?!
Гра ділиться на кілька фаз: спочатку гравці вибирають ведучого, взакритую випадковим чином діляться на команди мирних жителів і мафії (включаючи спеціальні ролі) за допомогою карт, а потім настає "ніч". У фазу ночі всі гравці закривають очі, тобто "засипають", але мафія не дрімає і виходить на полювання! В першу ніч мафія мовчки знайомиться один з одним, в наступні можуть вбити одного з мирних; крім цього вночі мирний комісар може дізнатися роль будь-якого гравця. Настає наступна фаза - "день", в якій розкриває особистість вбитого вночі, потім всі гравці радяться, обмінюються думками про те, хто, швидше за все, є членом мафії і загальним голосуванням вирішує, кого стратити.

У чому відмінність цієї версії?
По-перше, звичайно, це габарити! Маленьку упаковку можна буде взяти куди завгодно і насолодитися грою в "Мафію" на природі, в гостях або кафе! По-друге, в наборі, на відміну від старшого побратима, відсутні маски, але це не робить гру гірше - колода також містить повний набір персонажів і буклет з правилами! А правила, як Ви зрозуміли, хоч і досить прості, однак, через духу недовіри, інтриги, підозри і постійного обману гра точно захопить Вас і принесе багато приємних переживань!

Комплектація
29 карт ролей:
5 лідерів мирних жителів
5 особливих мирних жителів
5 звичайних мирних жителів
3 одинаки
4 особливих мафіозі
4 звичайних мафіозі
3 якудзи
20 карток для ведучого
Правила гри

Характеристики Hobby World Мафия Вся семья в сборе Компактная версия

Серія Мафія
Призначення для підлітків
Тип розважальні
Вікова група від 14 років
Кількість гравців від 7