Настільна гра Hobby World Аліса та шалене чаювання (915139) Алиса и безумное чаепитие

Код товару: 1106537
Немає в наявності
  • Інформація по Hobby World 915139
  • Виробник: Hobby World
  • Країна-виробник: Росія
  • Модель: Алиса и безумное чаепитие
  • Код виробника: 915139
  • Вага: 0.255 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - карткові, Вікова група - від 12 років, Кількість гравців - від 2 до 4

Опис Hobby World Алиса и безумное чаепитие

У Країні чудес трапився справжній переполох, але ж у нас і так все догори дном! Персонажі казки розбіглися зі сторінок глав і повернути їх на своє місце - завдання зовсім не просте. Мало того, хтось розповів їм про чарівні властивості пирога і зілля, і ті не забули скористатися можливістю: тепер у нас є величезний Березневий заєць і крихітний Грифон! Будь ласка, допоможіть швидше Алісі і Білому кролику відновити глави книги, повернувши на них знайомих персонажів. Але остерігайтеся Чеширського кота, він завжди раптовий і може перешкодити вашим планам ...

Про гру
"Аліса і шалений чаювання" - це карткова гра, яка заснована на творі "Пригоди Аліси в Країні чудес" Льюїса Керролла. Гравцям належить заробляти переможні очки, завершуючи карти глав придатними для неї персонажами, яких ще потрібно відшукати. Знайдені карти героїв і персонажів мають чарівними ефектами, які активно використовуються в грі. Щоб персонаж вліз в свою главу, він повинен бути правильного розміру - для цього його можна погодувати пирогом або дати зілля. А щоб змусити карти повернутися назад в книгу, потрібно розіграти карту глави - однак, будьте обачні, щоб не допомогти суперникам набрати очки.

Можна з упевненістю сказати, що перед вами незвичайна, захоплююча і самобутня карткова гра в цікавому сеттинге.

Як грати?
На ігровому столі знаходиться область чаювання - три ряди по три карти в кожному. На початку заповнений тільки середній ряд - в ньому знаходяться персонажі звичайного розміру. По ходу гри ці карти можуть зміщуватися вгору або вниз, в залежності від ефектів карт.

Всі гравці починають з трьома картами: двома картами головного героя і одного розділу книги. Гравці ходять по черзі, а сам хід складається з трьох фаз:

Пошук - ви берете одну карту або з колоди головних героїв, або зі стосу глав книги
Пригода - в цю фазу ви можете розіграти будь-яку кількість карт, важливо лише, щоб карти йшли по порядку появи, а останньою картою стала карта глави книги. Після неї хід закінчується, а персонажі всіх гравців розбігаються по главам, хто куди. Чарівні ефекти карт дозволяють вам брати карти персонажів, збільшувати або зменшувати в розмірах персонажів, змінювати розташування карт, скасовувати чарівні дії і т. Д.
Кінець ходу - якщо якісь глави були завершені, відбувається підрахунок переможних очок, а хід передається наступному гравцеві
Таким чином, хід за ходом, гравці намагаються заповнити свої голови, вчасно зігравши необхідні карти і не даючи противникам сильного переваги.

Хто переміг?
Останнім ходом стає той, в який кожен з гравців витягне останню карту персонажа або карту глави книги. Він дограє свій хід, і після цього всі гравці роблять підрахунок очок. Незаповнені глави книги приносять мінусові окуляри, тому розігрувати їх потрібно обережно.

Комплектація
100 карт:
30 карт головних героїв
43 карти другорядних персонажів
27 карт глав книги
Правила гри

Характеристики Hobby World Алиса и безумное чаепитие

Назначение для дітей
Тип карткові
Вікова група від 12 років
Кількість гравців від 2 до 4
Мова російська