Настільна гра Hobby World Колонізатори. Швидка карткова гра 8+ (1072)

Код товару: 1057006
Немає в наявності
  • Інформація по Hobby World 1072
  • Виробник: Hobby World
  • Країна-виробник: Росія
  • Модель: Колонізатори. Швидка карткова гра 8+
  • Код виробника: 1072
  • Вага: 0.255 кг.
  • Габарити: 15x11x4 см.
  • Короткий опис:

    Тип - карткові, стратегічні, Вікова група - від 8 років, Кількість гравців - від 2 до 4

Опис Hobby World Колонізатори. Швидка карткова гра 8+

У цій картковій грі за мотивами всесвітньо відомої гри "Колонізатори" Вам належить займатися розподілом ресурсів для освоєння родючих земель острова Катан. Візьміть в свої руки функції головного поселенця: прокладайте дороги і наймайте лицарів, засновуйте поселення і розвивайте їх до великих міст, будуйте будівлі і обмінюйтеся ресурсами! Все в кращих традиціях улюбленої гри, але в компактному картковому вирішенні. Покажіть всім, на що Ви здатні - станьте найуспішнішим колонізатором Катана!

Мета гри
Вам належить займатися розподілом сировини для заснування поселень, найму лицарів, будівництва міст, доріг і будівель, а також захоплення чужих доріг і переманюємо до себе на службу лицарів суперників. Переможцем стане той, хто першим набере 10 очок. Звучить знайомо, чи не так?

Як грати?
Механіка гри багато в чому нагадає Вам оригінальні "Колонізатори", а бувалі гравці освоять гру дуже швидко. Кожен хід гравці виконують кілька дій в певному порядку: торгуються (з ринком, зі стопкою сировини або суперниками), розвивають свої поселення (грають карти розвитку і оплачують їх), добувають ресурси (отримуючи більше ресурсів за кожного лицаря). Таким чином, розігруючи карти, гравці отримують заповітні переможні очки до тих пір, поки хто-небудь не набере першим 10.

Гра вп"ятьох або вшістьох?
Правила гри, на відміну від оригіналу, дозволяють зіграти вп"ятьох і навіть вшістьох, проте в цьому випадку Вам знадобиться другий комплект даної гри. Карти сировини обох ігор об"єднуються в одну стопку, а кількість карт розвитку вибирається по числу гравців.

Комплектація
67 карт сировини
38 карт розвитку
Промо-карта «Собор»
4 пам"ятки
Карта долі
Правила гри

Характеристики Hobby World Колонізатори. Швидка карткова гра 8+

Комплектація 67 карт сировини, 38 карт розвитку, Промо-карта «Собор», 4 пам'ятки Карта долі, Правила гри
Серія Колонізатори
Назначение для компанії
Тип стратегічні
Вікова група від 8 років
Кількість гравців від 2 до 4
Материал папір
Мова російська