Настільна гра Hobby World Легендарний Манчкін (1200) Легендарный Манчкин

Код товару: 1000470
Немає в наявності
  • Інформація по Hobby World 1200
  • Виробник: Hobby World
  • Країна-виробник: Росія
  • Модель: Легендарный Манчкин
  • Код виробника: 1200
  • Вага: 0.6 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - розважальні, Вікова група - від 12 років, Кількість гравців - від 3 до 6

Опис Hobby World Легендарный Манчкин

Легендарний Манчкін

Про гру

Зустрічайте нового, супероновленого, якого ніколи раніше не було — «Легендарного Манчкіна»! Усе, що відбувалося, створювалося й придумувалося за все існування людства, зібрано в одну коробку! Ви зустрінете Бабу-Ягу й Лохнеське чудовисько, ви приміряєте молот Тора й кришталеві черевички (головне, щоб на ніжку налізли). На вас чекають незабутні пригоди: від розпивання ментосу з кока-колою до злодійства в самих богів! Прихопіть із собою друзів і вирушайте швидше в дорогу!

Про серію ігор

Серія ігор «Манчкін» — це чудова карткова пародійна пригодницька гра для 3-6 осіб (за бажання, можна грати будь-якою кількістю осіб, об'єднавши колоди будь-яких ігор у серії), створена зусиллями Стіва Джексона і Джона Ковалика, чиї неймовірні ілюстрації вже давно стали візитною карткою ігор. Кожна частина гри ґрунтується на одному з дуже популярних усесвітів, чи то класичне фентезі, Дикий Захід, космічна одіссея або будь-який інший. Відмітні ознаки цієї серії гри: чудовий гумор, висміювання ігрових стереотипів, гострі жарти над різними сетингами, прості правила й динамічність гри. Головною метою гравців завжди є досягнення абсолютної могутності через отримання першим у грі 10 рівня персонажа… будь-якими чесними й не дуже способами — гра буквально сама підштовхує вас на невеликі махінації й хитрощі. Загальний же ігровий процес ґрунтується на старій добрій пригоді — усі герої вирушають у дорогу, стикаються з монстрами, намагаються їх перемогти, дістають скарби, рівні, чекають зручного моменту та підставляють друзів!

Як грати?

Правила настільної гри «Легендарний Манчкін» нічим не відрізняються від оригінальної версії гри. Вам належить виламувати двері, перемагати монстрів і отримувати за це скарби та рівні!
Хто переміг?

Переможцем стає той гравець, який першим зумів домогтися десятого рівня.

Характеристики Hobby World Легендарный Манчкин

Комплектація 168 карт, кубик, правила гри
Серія Манчкін
Назначение для підлітків
Тип розважальні
Вікова група від 12 років
Кількість гравців від 3 до 6
Материал картон