Настільна гра Hobby World Манчкін кольорова версія (1031) Манчкин цветная версия

Код товару: 778910
Немає в наявності
  • Інформація по Hobby World 1031
  • Виробник: Hobby World
  • Країна-виробник: Росія
  • Модель: Манчкин цветная версия
  • Код виробника: 1031
  • Вага: 0.45 кг.
  • Габарити: 24x24x4 см.
  • Короткий опис:

    Тип - розважальні, Вікова група - від 12 років, Кількість гравців - від 3 до 6

Опис Hobby World Манчкин цветная версия

Гра "Манчкин" - локалізація настільної карткової гри Munchkin. Російською мовою гра, як не старайся, набуває нового звучання, але залишається як і раніше азартною, динамічною і злорадною. Рольове зубоскальство за простими, але місцями навмисно туманним правилам піддає глузуванням благородних ельфів, мудрих магів, відважних воїнів і мохноногих хафлінг.

Клірики б’ються з андедами, злодії підрізають своїх суперників в розпал бою, гігантські Кальмадзілли і мерзенні Ліцесоси прагнуть отруїти або відняти геройські життя ваших манчкінів, але так, на расслабоні, без довгих промов і численних кидків разногранних кісток, прийнятих в D & D, GURPS і інших равенлофтах .

Про гру
Отже, настільна гра "Манчкин" - це рольова гра за формою, пародія за змістом. Манчкіни гравців ходять по підземеллям, витягують на світ божий тамтешніх жахливих мешканців і або каються в цьому, або отримують за перемогу нові рівні і скарби. Результат кожного подібного пригоди (бою, коротше) залежить від того, хто з чим на бій вийшов. У гравця це рівень і бонуси / штрафи від шмоток, класу, раси і проклять. У монстра це рівень плюс карти-підсилювачі і разові шмотки. Звідки шмотки у монстра? У Вашому бою можуть взяти участь і заздрісні суперники: вони можуть допомагати монстру і послаблювати вас. Тому, хоча в "Манчкин" і можна грати удвох, наберіть на матч побільше народу: на руках буде більше прокльонів, підсилювачів і зілля, якими так легко змінити баланс сил в бою в будь-яку сторону, і пильні заздрісники не дадуть нікому з Вас вийти в одноосібні лідери гонки до 10-му переможного рівню.

При створенні настільна гра "Манчкин" була спрямована на молодіжну аудиторію, знайому з рольовими іграми. Проте, грати в гру "Манчкин" можна в будь-якому віці, крім зовсім уже ніжного, в якому деякі жарти Стіва Джексона можуть здатися занадто солоними. А так фентезі-пригода з мужніми / жіночними героями, неймовірними ситуаціями, невимовно моторошними невимовними монстрами і величезними скарбами сподобається будь-якій людині з широким кругозором і здоровим почуттям гумору.

Як грати?
На початку партії гравці починають як звичайні люди своєї статі (так-так, в грі є навіть відмінність статей!) Першого рівня. У ваш хід ви вибиває двері, тобто перевертаєте верхню карту колоди дверей, і виконуєте умови, написані на карті. Якщо ж це карта монстра, то вам не пощастило і доведеться вступити з ним в бій. Коли сила гравця більше або дорівнює силі монстра, тоді гравець перемагає і може взяти стільки карт скарбів, скільки вказано на мапі з монстром. Під час бою інші гравці можуть допомагати товаришеві і вступити з ним в бій, або ж заважати і всіляко посилювати вилізлого ворога. Якщо гравець перемагає в бою, то він отримує один рівень. Протягом партії гравці будуть застосовувати на себе різні класи і професії, змінювати свою стать, натягати різні шмотки, пити підозрілі зілля, а також здолати найрізноманітніших монстрів!

Як розширити колоду?
Головною особливістю настільної гри "Манчкин" є її різноманіття. Ви можете зустріти найрізноманітніші сеттінг "манчкінів" і їх все можна, і навіть потрібно, заважати між собою! Вивчіть нові бойові мистецтва, приміряйте на себе піратську пов’язку, рушайте в космічну подорож - ваші партії стануть більш різноманітними і цікавими, ви зустрінете на своєму шляху несподіваних монстрів, але, звичайно ж, ви знайдете, ніж завдати у відповідь удар!

А хто переміг?
Все дуже просто, переможцем стає той манчкін, який зміг першим досягти, всіма правдами і неправдами, десятого рівня.

Комплектація
168 карт
Кубик для змивки
Правила гри

Характеристики Hobby World Манчкин цветная версия

Серія Манчкін
Назначение для підлітків
Тип розважальні
Вікова група від 12 років
Кількість гравців від 3 до 6