Настільна гра Hobby World Манчкин Ктулху (1119)

Код товару: 1038538
Немає в наявності
  • Інформація по Hobby World 1119
  • Виробник: Hobby World
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Манчкин Ктулху
  • Код виробника: 1119
  • Вага: 0.369 кг.
  • Габарити: 24x16x5 см.
  • Короткий опис:

    Тип - карткові, розважальні, Вікова група - від 10 років, Кількість гравців - від 3 до 6

Опис Hobby World Манчкин Ктулху

Настільна гра "Манчкин Ктулху" - це чергова пародійна карткова гра для 3-6 чоловік з серії "Манчкин", яка успадковує традиції оригіналу і цілком поєднується як з ним, так і з усіма іншими картковими іграми в серії, але цілком самодостатня і оригінальна сама по собі. Нам знову доведеться відправитися всім разом в пригода, мандрувати і відкривати двері, здолати монстрів і хапати скарби, не забуваючи зростати до 10-го рівня ураганними темпами. При цьому нікуди не зник оригінальний пародійний гумор і фірмові ілюстрації Джона Ковалика.

Чому Ктулху?

Так як кожна гра серії ґрунтується на певному популярному сеттинге і комічно пародіює його, то не стала винятком і ця гра в серії. Якщо оригінальна гра пародіювала гри жанру фентезі (здебільшого Dungeons & Dragons); "Зоряний Манчкин" продовжує жартувати вже над "Зоряними Війнами", "Стар Трек", "Вавилоном" і ін .; "Манчкин Фу" сміється над мімікою бойовиків з єдиноборствами; то "Манчкин Ктулху" взяв за основу міфи Говарда Лавкрафта, американського письменника, поета і журналіста, який писав в жанрах жахів і містики, який придумав Древніх богів, в тому числі Ктулху.

Що нового?

Головне нововведення - це клас культісти і його особливості. По-перше, цю карту можна скинути за бажанням, адже потрапити в секту простіше, ніж вийти з неї. При цьому в колоді карт цього класу більше, ніж інших, що ще сильніше полегшує вступ в Культ. Коли в грі залишається тільки один не-культісти, він тут же отримує рівень, який може бути переможним, так-так! І на закуску - якщо всі гравці стали культісти, гра відразу завершується і перемагає гравець з максимальним рівнем.

Справжній манчкін не побоїться розбудити Ктулху!

Характеристики Hobby World Манчкин Ктулху

Комплектація Шестигранний кубик, 168 ігрових карт в двох колодах "Двері" і "Скарби", Правила гри
Серія Манчкін
Назначение для підлітків
Тип розважальні
Вікова група від 10 років
Кількість гравців від 3 до 6
Материал картон
Мова російська