Настільна гра Hobby World Манчкін Стімпанк (1585) Манчкин Стимпанк

Код товару: 1057014
Немає в наявності
  • Інформація по Hobby World 1585
  • Виробник: Hobby World
  • Країна-виробник: Росія
  • Модель: Манчкин Стимпанк
  • Код виробника: 1585
  • Вага: 0.405 кг.
  • Габарити: 24x16x5 см.
  • Короткий опис:

    Тип - розважальні, Вікова група - від 12 років, Кількість гравців - від 3 до 6

Опис Hobby World Манчкин Стимпанк

Манчкіни одягають циліндри, беруть у руки палички та статечно йдуть розоряти підземелля, повні скрипучих шестерень, повних жару труб й інших атрибутів наукового прогресу. У цьому світі не прийнято віджимати в монстрів скарби та стрімко тікати. Вже краще прилетіти на поле бою на розкішному дирижаблі, не поспішаючи рознести гігантських роботів із парового випромінювача, а потім неодмінно випити чашку чаю - бо "файв-о-клок" священний.

Що це таке?
Настільна гра Манчкін Стімпанк (Munchkin Steampunk) - самостійна гра із серії настільних карткових ігор Манчкін. Її відмінність від своїх попередниць - жанр стімпанк, який багатьом може здатися цікавим. Нові монстри, нові карти, але все та ж цікава гра, у яку так і хочеться зануритися знову та знову.

Як грати?
Кожен гравець починає з першого рівня. Мета кожного - досягти максимального десятого рівня. Для цього потрібно пройти карту, борючись із монстрами та перемагаючи їх. Вам знадобляться для цього спеціальні карти, які допоможуть перемогти опонентів. Кожен хід гравця - це певна подія. Ви можете знайти приємні сюрпризи, такі як скарби та різні бонуси. У той же час, на кожному кутку чекають монстри, яких доведеться знищити. Будьте акуратніше, адже якщо монстр сильний, то Вас може очікувати втрата інструментів і речей, і навіть смерть!

Бийтеся з королевою Вікторією - найсильнішим монстром у грі. Попросіть іншого гравця допомогти Вам, і розділіть очки на двох. Ви можете допомогти своєму суперникові, а можете кинути його напризволяще або перешкодити в боротьбі з монстрами. Головна особливість гри - допомогти може один, а перешкодити гравцеві боротися з монстром всі противники! Гравець став занадто сильний? Знайшли на нього прокляття або ж підсильте монстра, із яким той бореться.

Для кого гра?
Любите Манчкін і стімпанк - беріть цю гру та не задумуйтесь. Манчкін Стімпанк (Munchkin Steampunk) - це ідеальне поєднання всього того, що Ви так любите.

Комплектація:
168 карт
1 кубик
правила гри

Характеристики Hobby World Манчкин Стимпанк

Комплектація 168 карт, кубик, правила
Серія Манчкін
Назначение для підлітків
Тип розважальні
Вікова група від 12 років
Кількість гравців від 3 до 6
Материал папір
Мова російська