Настільна гра Hobby World Місце злочину (915042) Место преступления

Код товару: 959322
Немає в наявності
  • Інформація по Hobby World 915042
  • Виробник: Hobby World
  • Країна-виробник: Росія
  • Модель: Место преступления
  • Код виробника: 915042
  • Вага: 0.5 кг.
  • Габарити: 30x30x7 см.
  • Короткий опис:

    Тип - стратегічні, Вікова група - від 12 років, Кількість гравців - від 1 до 4

Опис Hobby World Место преступления

Лондон, наші дні. Ви тільки що вийшли з кабінету комісара. Вам доручено розслідування загибелі бідолахи в Гайд-парку. Ви не новачок, але коли мова йде про смерть, завжди стає не по собі, а в даному випадку подробиці злочину, відверто насторожують ...

Про гру
"Місце злочину" - це унікальна на сьогоднішній день настільна гра, яку можна віднести до кооперативних детективних ігор. У цій грі вам належить узяти на себе роль лондонських судових експертів та розкрити кілька закручених і гостросюжетних справ ... і в цій справі вам допоможе спеціальний додаток для планшетів і смартфонів, яке доповнить звичні ігрові компоненти й ігровий процес частинкою віртуального світу. Сучасні технології привносять щось нове навіть в такі звичні речі, як настільні ігри!

Зверніть увагу, що для гри обов’язково потрібно встановлене додаток. Переконайтеся, що у вас є можливість запустити додаток на Вашому смартфоні або планшеті.

Гра пропонує вам кілька унікальних сценаріїв, що складаються з епізодів, які можна проходити окремо або як єдину історію. В ході розслідування ви зможете переміщатися по районам, опитувати свідків, знаходити і аналізувати докази, а також звертатися до кваліфікованих фахівців за допомогою. Лікар, хакер, вчений і кримінолог завжди на зв’язку! Кожна дія в грі займає час, за яким стежить додаток. Чим швидше ви розкриєте злочин, тим вище буде кінцевий результат команди.

Жоден злочин не залишиться нерозкритим, а все таємне стане явним! Час докопатися до істини!

Як грати?
У грі активно використовується цифровий додаток. По-перше, він буде вести вас за обраним (в цьому ж додатку) сценарієм, пропонуючи різні варіанти дії і розвитку подій. По-друге, свій телефон (або планшет) ви зможете використовувати як інструмент для ведення слідства! Третій спосіб особливо цікавий - ви зможете буквально особисто шукати докази в віртуальному світі! Причому для цього існує два способи: панорамний через телефон і тривимірний з підключенням очок (в комплект не входять). Вам дається 40 секунд, за які потрібно постаратися знайти всі докази.

Скануючи карти, ваша команда виконує різні дії:
Сканування району дозволяє вам переміщатися між різними районами
Сканування персонажа дозволяє вам допитувати персонажів, ставлячи їм питання про інших персонажів або докази
Сканування докази дозволяє вам взяти докази. Але докази можуть як ставитися до вашої справи, так і немає - можливо, доведеться шукати інші
Сканування експерта дозволяє вам зателефонувати вибраному експерту і задати йому питання по його області
При цьому на всі дії витрачається час, і чим швидше ви завершите розслідування, тим більший рахунок отримаєте.

В процесі гри карти доказів, персонажів і районів викладаються на столі, і картина того, що сталося стає все більш і більш зрозумілою.

Підсумувавши, можна також відзначити, що гра має величезну реіграбельності і варіативністю.

Комплектація
55 карт персонажів
52 карти доказів і особливих предметів
4 планшета експертів
17 планшетів районів
Поле для доказів
Правила гри

Характеристики Hobby World Место преступления

Серія Місце злочину
Назначение для підлітків
Тип стратегічні
Вікова група від 12 років
Кількість гравців від 1 до 4