Настільна гра Hobby World Ticket to Ride: Північні Країни (1702) Ticket to Ride: Северные Страны

Код товару: 1052120
Немає в наявності
  • Інформація по Hobby World 1702
  • Виробник: Hobby World
  • Країна-виробник: Індонезія
  • Модель: Ticket to Ride: Северные Страны
  • Код виробника: 1702
  • Вага: 1.265 кг.
  • Габарити: 28x28x7 см.
  • Короткий опис:

    Тип - з фішками, з кубиками, стратегічні, Вікова група - від 8 років, Кількість гравців - від 2 до 3

Опис Hobby World Ticket to Ride: Северные Страны

У цій грі ви підете в морозний і захоплюючу подорож по Данії, Фінляндії, Норвегії та Швеції. Ви відвідаєте знамениті північні столиці: Копенгаген, Осло, Гельсінкі і Стокгольм. Побачите прекрасні норвезькі фіорди і насолодитеся зачаровує дух гірським пейзажем Сходи тролів. Вдихнете солоний запах Балтійського моря в галасливих шведських портах. Стрілою промчитеся крізь датські простори, колись населені вікінгами. Заплигне в фінський потяг і умчітесь в Заполяр’ї, царство опівнічного сонця.

"Ticket to Ride: Північні країни" - самостійна гра, що продовжує знамениту серію залізничних пригод. Гравцям належить збирати карти певних кольорів, щоб долати перегони, тунелі і поромні переправи, з’єднуючи один з одним відомі міста. "Ticket to Ride: Північні країни" була розроблена спеціально для 2-3 гравців. Гра все так само елегантно проста: вам вистачить п’яти хвилин, щоб освоїти правила.

Про гру
Справжній залізничний магнат завжди повинен прагнути не тільки до створення і зміцнення своєї імперії, а й дбати про конкурентів. Необхідно прокладати найдовші і найефективніші маршрути, не забуваючи відсікати опонентів від важливих транспортних вузлів. Головне - зберегти баланс між жадібністю і помірністю: довгі виснажливі переїзди звичайно приносять прибуток, але за швидке прибуття в бажаний пункт призначення багато хто готовий серйозно розщедритися ...

Як грати?
На початку кожен гравець отримує карту маршруту, де відзначені два міста, розташовані в різних кінцях карти. Цю карту необхідно тримати в таємниці! Мета - провести залізницю між зазначеними пунктами. Щоб здійснити цей грандіозний план, кожен хід гравцям видаються картки «поїздів» різного кольору і карти-джокери із зображенням локомотива, також дозволяється брати додаткові карти маршрутів і викладати карти поїздів на ігрове поле, набираючи переможні очки. Маршрут може бути прокладений будь-якої можливої ??довжини, поки вистачає карт одного кольору і вам не заважають противники. Причому виграшні очки нараховуються за довжину маршруту нелінійно, але в рази!

Коли поїзда одного з гравців добігають кінця, гра оголошується завершеною. Всі гравці відкривають свої приховані маршрути і вважають набрані очки. Якщо завдання, вказане на карті маршруту виконано, то окуляри додаються, а якщо провалено - то навпаки. І, головне, гравець, що проклав найдовший маршрут, отримує додаткові десять очок!

Комплектація
Ігрове поле (карта Північної Європи)
120 вагончиків
110 карт складів
46 карт маршрутів
Карта "Мандрівник"
3 маркера підрахунку очок
Правила гри

Характеристики Hobby World Ticket to Ride: Северные Страны

Серія Ticket to Ride
Назначение для компанії
Тип стратегічні
Вікова група від 8 років
Кількість гравців від 2 до 3
Материал картон
Мова російська