Настільна гра Hobby World Ticket to Ride: Америка (1530)

Код товару: 926597
Немає в наявності
  • Інформація по Hobby World 1530
  • Виробник: Hobby World
  • Країна-виробник: Росія
  • Модель: Ticket to Ride: Америка
  • Код виробника: 1530
  • Вага: 0.4 кг.
  • Габарити: 30x30x7 см.
  • Короткий опис:

    Тип - розважальні, стратегічні, Вікова група - від 8 років, Кількість гравців - від 2 до 5

Опис Hobby World Ticket to Ride: Америка

Ticket to Ride - гра про залізницях в німецькому стилі, створена Аланом Р. Муном і випущена компанією Days of Wonder в 2004 році.

Уже в рік випуску гра була удостоєна безлічі нагород, в тому числі "Гра року", "Краща настільна гра року", "Краща настільна гра для всієї родини".

Справжній залізничний магнат завжди повинен прагнути не тільки до створення і зміцнення своєї імперії, а й дбати про конкурентів. Необхідно прокладати найдовші і найефективніші маршрути, не забуваючи відсікати опонентів від важливих транспортних вузлів. Головне - зберегти баланс між жадібністю і помірністю: довгі виснажливі переїзди звичайно приносять прибуток, але за швидке прибуття в бажаний пункт призначення багато хто готовий серйозно розщедритися ...

Як грати?
На початку кожен гравець отримує карту маршруту, де відзначені два міста, розташовані в різних кінцях карти. Цю карту необхідно тримати в таємниці! Мета - провести залізницю між зазначеними пунктами. Щоб здійснити цей грандіозний план, кожен хід гравцям видаються картки «поїздів» різного кольору і карти-джокери із зображенням локомотива, також дозволяється брати додаткові карти маршрутів і викладати карти поїздів на ігрове поле, набираючи переможні очки. Маршрут може бути прокладений будь-якої можливої ??довжини, поки вистачає карт одного кольору і вам не заважають противники. Причому виграшні очки нараховуються за довжину маршруту нелінійно, але в рази!

Коли поїзда одного з гравців добігають кінця, гра оголошується завершеною. Всі гравці відкривають свої приховані маршрути і вважають набрані очки. Якщо завдання, вказане на карті маршруту виконано, то окуляри додаються, а якщо провалено - то навпаки. І, головне, гравець, що проклав найдовший маршрут, отримує додаткові десять очок!

Ticket to Ride продовжив традицію великоформатних настільних ігор компанії Days of Wonder: чудові ілюстрації, якісні компоненти - величезна карта Північної Америки, дві сотні вагонів, барвисті карти. По всьому світу гра Ticket to Ride визнана однією з кращих ігор для "ініціації" новачків - введення початківців гравців у світ настільних ігор. TtR простий в освоєнні, гарний, багатий і нескінченно захоплюючий. Спробуйте прокласти свій маршрут в світі Ticket to Ride!

Комплектація
Карта Північної Америки (поле)
240 вагончиків
5 маркерів підрахунку очок
110 карт складів
30 карт маршрутів
5 пам’яток
Карта-бонус
Правила гри

Характеристики Hobby World Ticket to Ride: Америка

Серія Ticket to Ride
Назначение для компанії
Тип стратегічні
Вікова група від 8 років
Кількість гравців від 2 до 5