Настільна гра Hobby World Вампірський Манчкін 10+ (1089) Вампирский Манчкин

Код товару: 1056994
Немає в наявності
  • Інформація по Hobby World 1089
  • Виробник: Hobby World
  • Країна-виробник: Росія
  • Модель: Вампирский Манчкин
  • Код виробника: 1089
  • Вага: 0.43 кг.
  • Габарити: 23x16x5 см.
  • Короткий опис:

    Тип - карткові, розважальні, Вікова група - від 10 років, Кількість гравців - від 3 до 6

Опис Hobby World Вампирский Манчкин

Місто оповите холодним туманом і небезпечні тіні миготять за його пеленою ... Місячне світло ледь пробивається крізь хмари і десь виють вовки ... Хтось, спраглий людської крові, виходить в таку погодку на полювання ... Біжіть або ховайтеся, це страшний і жахливий - " вампірський Манчкин "!

Нестримна надприродна "готишність" для всіх шанувальників манчкінів! У червоно-чорних тонах на слизьку доріжку виходять упирі і перевертні, феї та інші чудовиська. До зброї - бойовий "готишній мейкап", Ідеальна Зачіска, Сокира Каяття і Анх Страху, та не забудьте про Надприродних Силах! Покажіть всім цим Баньши, пекельним болонка і вихухолакам, хто тут самого десятого рівня!

Про "манчкінів"
Гра "Манчкин" - локалізація настільної карткової гри Munchkin. Російською мовою гра, як не старайся, набуває нового звучання, але залишається як і раніше азартною, динамічною і злорадною. Рольове зубоскальство за простими, але місцями навмисно туманним правилам піддає глузуванням благородних ельфів, мудрих магів, відважних воїнів і мохноногих хафлінг. Клірики б’ються з андед, злодії підрізають своїх суперників в розпал бою, гігантські Кальмадзілли і мерзенні Ліцесоси прагнуть отруїти або відняти геройські життя Ваших манчкінів, але так, на расслабоні, без довгих промов і численних кидків разногранних кісток, прийнятих в D & D, GURPS і інших равенлофтах .

Отже, настільна гра "Манчкин" - це рольова гра за формою, пародія за змістом. Манчкіни гравців ходять по підземеллям, витягують на світ божий тамтешніх жахливих мешканців і або каються в цьому, або отримують за перемогу нові рівні і скарби. Результат кожного подібного пригоди (бою, коротше) залежить від того, хто з чим на бій вийшов. У гравця це рівень і бонуси / штрафи від шмоток, класу, раси і проклять. У монстра це рівень плюс карти-підсилювачі і разові шмотки. Звідки шмотки у монстра? У Вашому бою можуть взяти участь і заздрісні суперники: вони можуть допомагати монстру і послаблювати вас. Тому, хоча в "Манчкин" і можна грати удвох, наберіть на матч побільше народу: на руках буде більше прокльонів, підсилювачів і зілля, якими так легко змінити баланс сил в бою в будь-яку сторону, і пильні заздрісники не дадуть нікому з Вас вийти в одноосібні лідери гонки до 10-му переможного рівню.

При створенні настільна гра "Манчкин" була спрямована на молодіжну аудиторію, знайому з рольовими іграми. Проте, грати в гру "Манчкин" можна в будь-якому віці, крім зовсім уже ніжного, в якому деякі жарти Стіва Джексона можуть здатися занадто солоними. А так фентезі-пригода з мужніми / жіночними героями, неймовірними ситуаціями, невимовно моторошними невимовними монстрами і величезними скарбами сподобається будь-якій людині з широким кругозором і здоровим почуттям гумору.
Комплектація
168 карт
кубик
Правила гри

Характеристики Hobby World Вампирский Манчкин

Назначение для підлітків
Материал картон
Комплектація 168 карт, 1 кубик, Правила гри
Серія Манчкін
Тип розважальні
Вікова група від 10 років
Кількість гравців від 3 до 6
Мова російська