Настільна гра Ігромаг Левада (Meadow) українська (ВР_Л)

Код товару: 1522908
Під замовлення
1909 Грн
  • Інформація по Ігромаг ВР_Л
  • Виробник: Ігромаг
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Левада (Meadow) українська
  • Код виробника: ВР_Л
  • Короткий опис:

    Тематика - тваринний світ, природа, Вікова група - від 10 років, Кількість гравців - від 1 до 4

Опис Ігромаг Левада (Meadow) українська

Meadow — це захоплююча колекційна гра, що складається з понад двох сотень унікальних карток із намальованими вручну аквареллю. У грі гравці виконують роль дослідників, які змагаються за звання найвправнішого спостерігача природи. Щоб виграти, вони збирають картки з найціннішими видами, ландшафтами та відкриттями. Їхня подорож керується пристрастю, цікавістю до світу, допитливим розумом і бажанням відкрити таємниці природи. Змагання тривають біля багаття, де гравці змагаються за досягнення цілей своїх пригод.

У цій настільній грі для 1-4 гравців ви по черзі розміщуєте жетони шляху на одній із двох дощок. Розміщення жетона на головній дошці дозволяє гравцеві отримувати карти, але гра в них вимагає виконання певних вимог. Розігрування жетона на дошці багаття активує спеціальні дії (які допомагають реалізувати обрану стратегію) і дає можливість досягти цілей, які дають додаткові бали. Протягом усієї гри гравці збирають картки на своєму лузі та в околицях. Зрештою, перемагає гравець, який набрав найбільшу кількість очок на картах і на дошці для багаття.

У Meadow також є конверти з додатковими картками, які відкриваються в певні моменти...

Характеристики Ігромаг Левада (Meadow) українська

Матеріал картон
Комплектація ігрове поле, 2 двосторонні планшети, маркер раунду, 188 карт, 4 підставки під колоди, 80 жетонів, 5 конвертів, правила гри
Мова українська
Тематика тваринний світ, природа
Жанр стратегічні
Призначення для дітей
Кількість гравців від 1 до 4
Вікова група від 10 років