Настільна гра Ігромаг Жах Аркхема. Карткова гра: Спадщина Данвіча. Там, де чекає смерть (AHC07) Жах Аркхема. Карткова гра Спадщина Данвіча. Там, д

Код товару: 1404099
Під замовлення
256 Грн
  • Інформація по Ігромаг AHC07
  • Виробник: Ігромаг
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Жах Аркхема. Карткова гра Спадщина Данвіча. Там, д
  • Код виробника: AHC07
  • Вага: 0.2 кг.
  • Габарити: 15x9x2 см.
  • Короткий опис:

    Тематика - фентезі, Вікова група - від 13 років, Кількість гравців - від 1, розміри коробки - 15 х 10 х 3 см

Опис Ігромаг Жах Аркхема. Карткова гра Спадщина Данвіча. Там, д

Чергова ніч у Богом забутому Данвічі не могла пройти абсолютно спокійно, правда ж? Навіть якщо ви розраховували поспати, у вас це точно не вдасться. Пробудило вас дивне цвірінькання. Без роздумів, ви одразу ж вибігли надвір, щоб знайти джерело цього звуку. Людей довкола немає, і тільки від відомого вам Часового пагорба йде ледь помітне свічення... Все, що ви знаєте про це місце, там проводять різні культистські обряди. Хочеться вірити, що цього разу просто якась молодь хоче посмажити зефір на багатті, але навряд чи це так.

Хтось явно намагається розбудити Стародавнє божество.

Жах Аркхема: Карткова гра – Спадщина Данвича: Там, де чекає загибель. Це вже шостий сценарій із однойменного циклу, що все більше наближає вас до розгадки всіх таємниць.

Цього разу все вказує на те, що Сет Бішоп проводить якийсь ритуал на Годинному пагорбі. Якщо він намагається викликати стародавнє божество Йог-Сотота, нам треба поспішати. Якщо детективи не встигнуть перервати те, що відбувається, то буде біда... Спочатку знищиться Данвіч, потім Аркхем, а потім увесь світ. Вже тут у вас є шанс провалити все ваше дослідження, якщо Йог-Сотот прорветься в наш світ. Тому дійте швидко та розумно!

Характеристики Ігромаг Жах Аркхема. Карткова гра Спадщина Данвіча. Там, д

Жанр стратегічні
Серія Квести
Розміри коробки 15 х 10 х 3 см
Тематика фентезі
Комплектація 60 карток
Призначення для дорослих
Вікова група від 13 років
Кількість гравців від 1
Матеріал картон
Мова українська