Настільна гра Lavka Games Канагава (КГ01)

Код товару: 1181872
Немає в наявності
  • Інформація по Lavka Games КГ01
  • Виробник: Lavka Games
  • Код виробника: КГ01
  • Вага: 0.55 кг.
  • Короткий опис:

    Настольная игра Lavka Games Канагава (КГ01)

Опис Настільна гра Lavka Games Канагава (КГ01)

Навіть якщо у людини немає особливих талантів,
але він наполегливо опановує знанням, -
він не осоромиться перед іншими.
Японська мудрість

Художник в Японії, подібний до самурая, тільки в руках його не меч, а кисть. В середині XIX століття, майстер Хокусай відкрив в Канагава художню школу, щоб передати учням свої вміння і майстерність.

Учасникам настільної гри Kanagawa випаде честь відвідувати уроки Хокусая, а після застосовувати отримані знання на полотнах. І як знати, можливо, учням вдасться перевершити вчителя. Художник, який написав саме гармонійне полотно, стане переможцем гри.

ШКОЛА МИСТЕЦТВ
У японській школі вас не посадять за парти, мистецтво тут викладається на спеціальному килимку, на якому майстер буде розкладати карти уроків.

Одна карта - один урок. Зверніть увагу, що кожен урок (карта) складається з двох частин: ліва - студійна, а права - художня. За допомогою студійної частини уроку, гравці будуть отримувати кисті і модернізувати свій інвентар, а за допомогою художньої - малювати і збільшувати своє полотно.

ЩО МИ БУДЕМО МАЛЮВАТИ?
На тлі пейзажів різних пір року, ви будете малювати будівлі, дерева, людей і тварин. Все залежить від того, який урок Майстри ви освоїте краще за інших.

Кожна художня карта містить в собі тип пейзажу (гірський, лісовий, рівнинний, водний), час року, персонажа і окуляри гармонії. Полотно складається шляхом стикування карт в один ряд. Намагайтеся викладати карти полотна в певних послідовностях. За це художник буде нагороджуватися дипломами.

ДЛЯ КОГО ГРА
Kanagawa - дуже красива настільна гра, наповнена умиротвореною східній атмосферою. Добре підійде для затишного сімейного вечора за чашкою чаю або в компанії друзів. Безсумнівно, сподобається любителям позбирати карткові сети, шанувальникам живопису, і японської культури.

Комплектація
1 поле школи
4 початкових тайла
19 тайлів завдань
72 карти
15 фішок кисті
3 жетона шторму
1 фішка майстра
1 фішка помічника
Правила гри

Характеристики Настільна гра Lavka Games Канагава (КГ01)

Тип развлекательная игра
Возрастная группа от 10 лет
Продолжительность игры 45-60 мин
Материал дерево, картон
Количество игроков 2-4
Язык русский