Настільна гра Lord of Boards Академія Мистецтв (Abstract Academy) (Lords of Boards) LOB2304UABoards

Код товару: 1428304
Під замовлення
446 Грн
  • Інформація по Lords of Boards LOB2304UA
  • Виробник: Lords of Boards
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Академія Мистецтв (Abstract Academy)
  • Код виробника: LOB2304UA
  • Вага: 0.1 кг.
  • Габарити: 13x9x2 см.
  • Короткий опис:

    Тематика - карткові, Вікова група - від 9 років, Кількість гравців - від 2 до 4

Опис Lords of Boards Академія Мистецтв (Abstract Academy)

Академія Мистецтв є українською версією абстрактної настільної гри "Abstract Academy", в якій гравці використовують картки, щоб створити загальну картину та заробити бали на протязі трьох раундів. Гравці повинні створити власний колірний візерунок на картці та намагатись отримати якомога більше переможних балів.
Як грати?Ігровий процес простий і складається з трьох схожих раундів, кожен з яких має визначені завдання, що допомагають гравцям заробити переможні бали.

  • Раунд 1 - це раунд Теорії кольору. Викладіть по одній карти кольорових завдань з кожної колоди.
  • Раунд 2 - це раунд Композиції. Викладіть дві випадкові карти Професора з колоди.
  • Раунд 3 - це раунд Фінального проєкту. Викладіть одну карту Професора та дві випадкові карти кольорових завдань, взяті з перетасованої колоди.
Кожен гравець в свій хід обирає зі своєї руки одну карту та розміщує її на столі. Ці карти повинні бути розміщені в межах певної сітки на столі та виконувати завдання з кольорових карт та карт Професора, які вже були викладені на стіл.
Карти полотна з поля відправляються до скиду наприкінці кожного раунду. Якщо у когось з гравців закінчується колода, скид перетасовується та покладається долілиць на стіл, утворюючи нову колоду.
Кінець гриЗа кожне виконане завдання гравці отримують бали. В кінці кожного раунду надається підсумковий бал за кожного гравця, а переможець отримує всі бали за цей раунд. Ігра закінчується після трьох раундів, переможець - гравець з найбільшою кількістю балів після трьох раундів. Завдання, що виконували гравці, оцінювалися за різними критеріями, такими як складність, креативність, точність і швидкість виконання. Окрім того, кожен гравець отримував бонусні бали за найкраще виконане завдання чи за особливо креативний підхід до виконання завдання.

Переможець кожного раунду отримує всі переможні бали, в той час як інші гравці не отримують жодного балу.
ПідсумуємоАкадемія Мистецтв - це захоплююча та навчальна гра, що стимулює креативність та розвиває знання про світ мистецтва. Вона підходить для гравців будь-якого віку та рівня знань про мистецтво, і може бути ідеальним вибором для вечора з друзями або родиною.

Характеристики Lords of Boards Академія Мистецтв (Abstract Academy)

Тематика карткові
Жанр стратегічні
Призначення для компанії
Кількість гравців від 2 до 4
Вікова група від 9 років
Матеріал картон
Комплектація 1 карта улюбленця, 54 карти полотна, 8 карт професора, 12 карт натхнення, 5 карт синіх завдань, 5 карт червоних завдань, 5 карт жовтих завдань, 4 карти-пам’ятки, 1 книжка правил
Мова українська