Настільна гра Lord of Boards Диванні скелети (Couch Skeletons) (Lords of Boards) LOB2327UABoards

Код товару: 1593848
Під замовлення
281 Грн
  • Інформація по Lords of Boards LOB2327UA
  • Виробник: Lords of Boards
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Диванні скелети (Couch Skeletons)
  • Код виробника: LOB2327UA
  • Короткий опис:

    Тематика - карткові, Вікова група - від 9 років, Кількість гравців - для 2, розміри коробки - 8.9 х 6.4 х 3.2 см

Опис Lords of Boards Диванні скелети (Couch Skeletons)

Якщо ви настільки полюбляєте сидіти на дивані, що й після смерті не проти, тоді далі гортати немає сенсу — ваша ідеальна настілка сама знайшла вас! Скелети з цієї гри втомилися битися за те, щоб стримувати пришелепкуватих героїв, яким у підземеллі неначе медом помазано, зате вони раді влаштувати ще запеклішу бійку — вгадайте, за що? За місце на дивані, авжеж!

Добре, що в них є ви: у цій дуельній картковій настільній грі ви, мабуть, відчуєте себе весільним розпорядником, бо це ж вкрай важливо — вибрати правильне місце для кожного! Тож і ви, і ваш супротивник одержите по колоді скелетонів, яких умощуватимете на м’яких кріселках. Зробіть так, щоб ваші у будь-який спосіб сіли першими!

ЯК ГРАТИ

Беремо п’ять окремих сіделець і будуємо з них один великий диван. Ну, тобто, мова, звісно, про картки — формуємо диван з диванних карт. Далі перемішуємо окремо 2 колоди — фіолетову та рожеву — одну викладаємо перед собою, іншу вручаємо супротивникові, щоб він зробив з нею те саме.

Тепер розмістіть верхні картки своїх колод на протилежних боках дивана (головне, щоб числа на них були різні, якщо вони однакові — перетягуйте) й той гравець, що показав картку вищого номіналу, матиме перший хід. Візьміть зі своєї колоди 3 карти й всаджуйте цих своїх трохи мертвих друзів відповідно до правил: наприклад, скелета з номером 4 можна розмістити поверх того, що має трійку, або ж всадити поруч з іншим, номінал якого вищий або нижчий від 4 на одиницю.

Така справа: якщо ви вирішили розміщувати скелета поруч з іншим, то номер карти, на яку ви його покладете, не має значення. Головне, аби картка поруч була вищою чи нижчою на 1. Перекривайте інші карти — свої або чужі — займіть увесь диван своїми скелетиками — це означатиме незаперечну перемогу!

ДЛЯ КОГО ГРА

Настільна гра «Диванні скелети» — маленький та цікавенький філер на двох гравців, що трохи «вміють у математику». Ну як «уміють» — ви знаєте цифри? Можете додати чи відняти одиницю? Тоді будьте спокійні — впораєтеся… але це не означатиме, що ваші скелети таки повсідаються першими! Спробуйте перемогти скелетів супротивника, а коли награєтесь із тими кістками, можете спробувати себе в ролі тренера мексиканських шкарпеток — весела настілка «Ель Шкарпетос» також містить циферки, які потрібно скласти в 21 очко.

Характеристики Lords of Boards Диванні скелети (Couch Skeletons)

Тематика карткові
Жанр змагальні
Призначення в дорогу
Вікова група від 9 років
Кількість гравців для 2
Матеріал картон
Розміри коробки 8.9 х 6.4 х 3.2 см
Комплектація 70 карт скелетів, 5 карт дивана, 4 карти правил, 3 бонусні картки
Мова українська