Настільна гра Lords of Boards Крихітні Акробати (Tiny Acrobats) (LOB2108UA)

Код товару: 1300202
Під замовлення
994 Грн
  • Інформація по Lords of Boards LOB2108UA
  • Виробник: Lords of Boards
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Крихітні Акробати (Tiny Acrobats)
  • Код виробника: LOB2108UA
  • Короткий опис:

    Тематика - карткові, Вікова група - від 7 років, Кількість гравців - від 2 до 5, розміри коробки - 20 х 20 х 7 см

Опис Lords of Boards Крихітні Акробати (Tiny Acrobats)

Пані та панове, ви потрапили на виступ легендарного цирку Крихітні акробати. Тільки сьогодні у вас є можливість потрапити на 3 наші виступи, де задовольнять усі ваші побажання. Займайте свої місця та чекайте на шоу, яке запам'ятається вам на все життя.

Ласкаво просимо до цирку!

Настільна гра Крихітні акробати - це продовження Цирку миплов. Партія триває 3 раунди. Протягом цього часу учасники поступово отримуватимуть дедалі більше компонентів для своїх вистав, намагаючись заробити якнайбільше балів (тут вони називаються окулярами оплесків). Даються вони за те, що саме зараз хочеться бачити публіці, так і за загальну висоту вашої вистави.

Людей завжди вражали акробати під куполом цирку! Кожна партія, як було зазначено, складається з трьох окремих спектаклів. Проходять вони всі за подібною структурою: Все починається з приготування, коли учасники одержують компоненти для своїх уявлень; Тоді можна переходити і до виступу. У програмі засікається час, а гравці мають 2 хвилини, щоб максимально задовольнити публіку. Не забудьте крикнути щось магічне, щоб решта розуміла, що ви вже закінчили; Підрахуйте оплески (вони ж переможні очки). Даються оплески залежно від кількості виконаних завдань від публіки, швидкості та висоти загальної піраміди з фігур. Не хвилюйтеся, якщо ви матимете менше 10 балів після всіх цих підрахунків, ви все одно отримаєте десятку. Публіка просто радітиме, що ви хоча б намагаєтеся! Другий раунд відрізняється від першого кількістю компонентів, а також побажаннями публіки. А ось на третій раунд ви вже не берете звичних компонентів – замість цього отримаєте спеціально запрошених зірок, які можуть дати вам додаткові очки за виконані особливі умови. Партія триває до завершення третього номера. У кого буде найбільше оплесків, той і вважатиметься найкращим директором цирку! Про вашу виставу ходитимуть легенди, а охочих потрапити на наступне шоу будуть сотні.

Характеристики Lords of Boards Крихітні Акробати (Tiny Acrobats)

Жанр стратегічні
Матеріал картон
Комплектація ігрові картки, правила гри
Призначення для всієї родини
Вікова група від 7 років
Кількість гравців від 2 до 5
Розміри коробки 20 х 20 х 7 см
Мова українська
Тематика карткові