Настільна гра 18+ Lords of Boards Листи Закоханих (LOB2109UA)

Код товару: 1397948
Під замовлення
454 Грн
  • Інформація по Lords of Boards LOB2109UA
  • Виробник: Lords of Boards
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Листи Закоханих
  • Код виробника: LOB2109UA
  • Вага: 0.1 кг.
  • Габарити: 17x11x2 см.
  • Короткий опис:

    карткові, Вікова група - від 9 років, Кількість гравців - від 2 до 6, розміри коробки - 18 х 11 х 3 см, українська

Опис Lords of Boards Листи Закоханих

Листи закоханих гра. Мінішедевр від Сейдзі Канаї

Настільна гра «Love Letter» ("Таємне послання") - безумовний шедевр мінімалізму від японського геймдизайнера Сейдзі Канаї. Створена в 2012 році, гра відразу ж стала світовим бестселером, завоювала загальне визнання і зібрала вражаючий урожай нагород, вигравши конкурси «Japan Boardgame Prize-2012», «Fairplay À la carte-2013», «Golden Geek-2013», «Guldbrikken- 2014» і «Origins Awards-2014».

Найраща карткова гра, найкраща сімейна гра, найкраща паті-гра і найінноваційніша гра ... Конкурсним номінаціями нема числа, і всі перемоги в них цілком заслужені. Гра витримала безліч перевидань і тематичних випусків у сетингу Зоряних воєн, Володаря перснів, Лавкрафта, Манчкінів тощо. На даний момент «Таємне послання» входить до ТОП найкращих сімейних ігор на сайті «BoardGameGeek».

Лист кохання для сумної принцеси

Дії гри відбуваються в середньовічному королівстві Темпест, де королеву-матір Серсею Ланністер Маріанну звинуватили в державній зраді, а її дочка Аннета з горя закрилася в покоях, відрізавши себе від численних шанувальників. Шанувальники, утім, не залишили спроб достукатися до прекрасної принцеси - хай і не побачитися з Аннетою, так хоча б передати через мешканців палацу звісточку зі словами любові та відданості.

Тонка психологічна гра

«Таємне послання» - тонка гра на блеф і дедукцію. Учасники повинні вміти прораховувати ризики й розуміти психологію супротивника. І хоча від удачі залежатиме чимало, завдяки своєму чуттю і хитрості гравці спробують приборкати її.

У грі використовується лише шістнадцять карт із зображеннями персонажів, що мешкають в палаці. Число на карі характеризує вплив персонажа - що більший, то більше шансів, що саме цей персонаж принесе перемогу, передавши послання сумній принцесі. На картах персонажів також указані унікальні здібності, які стануть у пригоді під час гри.

Перебіг гри

Гра триває енну кількість раундів, поки один з гравців не завоює певну кількість жетонів симпатії. Цей гравець буде оголошений абсолютним переможцем. У раунді розігрується один жетон симпатії. Його отримує єдиний позосталий гравець або володар карти з найбільшим значенням. У свій хід активний гравець добирає одну карту з колоди, вибирає одну з двох карт з руки й розігрує її, застосувавши ефект. Раунд закінчується, коли спорожніє колода.

Властивості персонажів дозволяють захиститися від ворожих дій, піддивитися карту противника, помінятися з кимось картами, помірятися силою карт, змусити суперника взяти іншу карту або спробувати вгадати карту противника і в разі успіху вибити його з раунду. Принцеса Аннета - карта з найбільшим значенням, але, якщо гравець скине її, він відразу ж вибуває.

Характеристики Lords of Boards Листи Закоханих

Тематика карткові
Жанр стратегічні
Комплектація 21 карта персонажів, 6 карт-пам'яток, 13 жетонів прихильності, мішечок, правила
Призначення для компанії
Вікова група від 9 років
Кількість гравців від 2 до 6
Матеріал картон
Розміри коробки 18 х 11 х 3 см
Мова українська