Настільна гра Lord of Boards Мої Полички (My Shelfie) (Lords of Boards) LOB2216UABoards

Код товару: 1428307
Під замовлення
1477 Грн
  • Інформація по Lords of Boards LOB2216UA
  • Виробник: Lords of Boards
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Мої Полички (My Shelfie)
  • Код виробника: LOB2216UA
  • Короткий опис:

    Тематика - головоломки, Вікова група - від 7 років, Кількість гравців - від 2 до 4, розміри коробки - 26 х 26 х 7 см

Опис Lords of Boards Мої Полички (My Shelfie)

Настільна гра "Полички" - це сімейний абстракт, який додає просторового твіста до вже знайомої механіки пазлів. Гравці повинні розставляти плитки предметів на полицях своєї книжкової етажерки так, щоб отримати якнайбільше очок. При цьому необхідно стежити за діями суперників і намагатися не давати можливість збирати потрібні плитки.

Гра містить безліч різних цілей та можливостей, тому кожен гравець сам вибирає, чого він прагнутиме. Додаткові окуляри нараховуються за з'єднання плиток одного типу, а перший, хто заповнить усі полички своєї книжкової етажерки, отримує жетон кінця гри, який приносить 1 додаткове очко.

Ця гра не тільки цікава, але й красива, тому що вертикальні полиці перетворюються на повноцінну шафу. Хитрість і стратегія на ігровому полі створюють хаос та різноманітність варіантів, що робить гру захоплюючою та ніколи не нудною. У грі можуть брати участь як новачки, так і досвідчені гравці.

Характеристики Lords of Boards Мої Полички (My Shelfie)

Тематика головоломки
Жанр стратегічні
Призначення для двох
Кількість гравців від 2 до 4
Вікова група від 7 років
Матеріал пластик
Розміри коробки 26 х 26 х 7 см
Комплектація 1 поле вітальні 4 етажерки 12 карт загальних цілей 12 карт особистих цілей 1 мішечок 132 плитки предметів (по 22 шт. кожного з 6 типів) 4 підставки для карт 1 жетон кінця гри 8 жетонів ПО 1 крісло першого гравця
Мова українська