Настільна гра Lord of Boards Темна гавань. Щелепи лева. (Gloomhaven Jaws of the Lion) (Lords of Boards) LOB2312UABoards

Код товару: 1593857
Під замовлення
2511 Грн
  • Інформація по Lords of Boards LOB2312UA
  • Виробник: Lords of Boards
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Темна гавань. Щелепи лева. (Gloomhaven Jaws of the
  • Код виробника: LOB2312UA
  • Короткий опис:

    Тематика - фентезі, Вікова група - від 14 років, Кількість гравців - від 1 до 4, розміри коробки - 29 х 23 х 10 см

Опис Lords of Boards Темна гавань. Щелепи лева. (Gloomhaven Jaws of the

Це захоплююча настільна гра, яка занурює вас в темний та загадковий світ пригод, небезпек і коштовних скарбів. Розташована у фантастичному світі «», ця гра є самостійним пріквелом до базової версії, і пропонує захоплюючий досвід навіть для тих, хто ще не знайомий з франшизою.

У настілці «Темна Гавань: Щелепи Лева» гравці беруть на себе ролі хоробрих найманців, групи героїв, об'єднаних для захисту міста від неминучої загибелі. Гра розгортається через 25 захоплюючих сценаріїв, кожен з яких має власні унікальні виклики та таємниці.

Ігрова дошка зображує просторе місто з його вузькими вулицями, розгалуженими ринками та зловісними підземеллями. Гравці вирушають у пригоди, досліджуючи цей світ, розкриваючи таємниці та зіштовхуючись з різними ворогами. Кожне ваше рішення та дія має вагомий вплив на хід гри та її подальший розвиток. Вам належить вибрати свою стратегію, співпрацювати з іншими гравцями та використовувати свої унікальні навички, щоб пройти складні випробування та здобути перемогу.

У грі «Темна Гавань: Щелепи Лева» ви будете досліджувати місто Gloomhaven та його оточуючі землі, зустрічаючи різні фракції, загадкових персонажів та темні загрози. Гра пропонує глибоке занурення у геймплей, завдяки детально проробленим картам, озброєнню, монстрам та багатьом іншим елементам.

Учасники обирають одного з героїв, кожний з яких має свою унікальну історію, вміння та стиль. Ваші герої можуть розвивати свої навички, збирати предмети, отримувати нові здібності і вдосконалювати свої характеристики.

Бойова система в грі базується на тактиці та стратегії. Ви будете планувати свої ходи, використовувати спеціальні картки дій та атак, а також співпрацювати з іншими гравцями, щоб досягти перемоги. Часто ви зіштовхнетеся з різними монстрами, які мають свої унікальні характеристики та тактики бою.

Гра також має захоплюючу кампанію зі змінним сюжетом, який розкривається поступово з кожним пройденим сценарієм. Ви будете стикатися з різними завданнями, головоломками та сюжетними поворотами, які додають глибини і цікавості.

Завдяки великій кількості матеріалів, багатофункціональним картам та різноманіттю геймплею, «Темна Гавань: Щелепи Лева» подарує і дітям, і дорослим незабутні емоції та неймовірні пригоди у фантастичному світі Gloomhaven.

Характеристики Lords of Boards Темна гавань. Щелепи лева. (Gloomhaven Jaws of the

Тематика фентезі
Жанр стратегічні
Призначення для компанії
Кількість гравців від 1 до 4
Вікова група від 14 років
Матеріал пластик
Розміри коробки 29 х 23 х 10 см
Комплектація поле кампанії, 8 фігурок персонажів, 4 планшети персонажів, 12 коробочок персонажів, 4 блокноти персонажів, 4 лічильники здоров'я/досвіду, планшет заряду стихій, 565 карток, 97 фішок монстрів, 223 жетони, аркуш з наклейками, 24 пластикові підставки, 4 конверти характеристик монстрів, правила гри, 2 книги сценаріїв, довідник
Мова українська