Настільна гра Magellan Дай відповідь за п'ять секунд (нова) (MAG117332) Ответь за 5 секунд (5 Second Rule)

Код товару: 1045792
Немає в наявності
  • Інформація по Magellan MAG117332
  • Виробник: Magellan
  • Країна-виробник: Росія
  • Модель: Ответь за 5 секунд (5 Second Rule)
  • Код виробника: MAG117332
  • Вага: 0.56 кг.
  • Габарити: 26x26x8 см.
  • Короткий опис:

    Тип - інтелектуальні, розважальні, Вікова група - від 8 років, Кількість гравців - від 3 до 6

Опис Magellan Ответь за 5 секунд (5 Second Rule)

А не зіграти нам у бліц-угадайку? Кожна вечірка може стати неймовірно нудною, якщо її не розбавляти. Хтось робить це за допомогою перекурів або танців, хтось може провести годинник в суперечках про політику. Але найбільше веселощі, налагодження спілкування і розведення застільних посиденьок приносять настільні ігри. Так, гра Відповідай за 5 секунд (5 Seconds Rule) дарує динамічний розвага і підходить для всіх - від малого до великого. Всі зможуть проявити творчу жилку, використовувати свої знання і фантазію весело Коротя вечір. А складні чи питання нас очікують?

Настільна гра Відповідай за 5 секунд пропонує своїм учасникам відповісти на зовсім не складні питання. Не дивлячись на легкість питань, відповідати на них припадає максимально швидко. Але, про це цілком можна здогадатися з назви гри. Як би гравці не відповідали, а посміятися точно доведеться на славу. З чого ж все починається? Спершу все картки завантажуються в спеціально відведений для цієї мети бокс. Карт досить багато - 385 штук.

Але і це ще не все! Справа в тому, що карти двосторонні, тому гравцям надана можливість випробувати себе в численних сферах, відповідаючи аж на 770 питань. Останні матимуть однаковий початок: «Назвіть три ...». Ну а далі зміст буде залежати від Вашого везіння. Яке б питання не випав, дати відповідь буде просто, але за 5 секунд ...

Ех, побажаємо собі удачі! Кожен учасник гри має право на особливі карти. Одна з них називається Передача, а друга Заміна. Чим же вони особливі? Вони використовуються певну кількість разів і дозволяють змінити питання або передати відповідь сусідові. Але ... розіграти таку карту можна тільки до запуску таймера. Крім того, необхідно вибрати колір фішки, яка просуватиме гравців все ближче і ближче до фінішної прямої

Основний компонент гри, без якого вона не відбудеться - це кулькові годинник, які будуть відраховувати горезвісні 5 секунд. Їх приємний звук, що булькає безсумнівно підстьобує відповісти скоріше. Ходити гравці можуть по черзі. Активний гравець відповідає на поставлене йому питання. При успішності виконаної спроби, фішка робить рух у напрямку від старту до фінішу. Однак, при безуспішною спробі, наступний гравець має шанс, не повторюючи при цьому відповіді попереднього гравця.

Переможе найспритніший! Швидкість свою в настільній грі Відповідай за 5 секунд (5 Seconds Rule) потрібно дотримуватися у всьому: і міркувати, і розігрувати карти і відповіді давати. Все це блискавично. І, звичайно ж, найшвидший учасник першим прийде до фінішу.

Хочете порадувати себе і свою компанію? В такому випадку купити гру Відповідай за 5 секунд неодмінно варто. А якщо дана гра тимчасово закінчилася, то гідну заміну їй складуть: Відповідь-Паті або Я знаю!

Характеристики Magellan Ответь за 5 секунд (5 Second Rule)

Комплектація ігрове поле, коробочка для карт з питаннями, 385 карт двосторонніх карт питань (770 питань в грі),12 карт "Передачі", 12 карт "Заміни", 6 фішок різного кольору, спіральний таймер з кульками,правила
Серія Дай відповідь за п'ять секунд
Назначение для компанії
Тип розважальні
Вікова група від 8 років
Кількість гравців від 3 до 6
Материал пластмаса
Мова російська