Настільна гра Plaid Hat Games Familiar Tales (Фамільяри. Сімейні історії, Англійська) (850018877220)

Код товару: 1375522
Під замовлення
3515 Грн
  • Інформація по Plaid Hat Games 850018877220
  • Виробник: Plaid Hat Games
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Familiar Tales (Фамільяри. Сімейні історії, Англій
  • Код виробника: 850018877220
  • Короткий опис:

    Тематика - фентезі, Вікова група - від 8 років, Кількість гравців - від 1 до 4

Опис Plaid Hat Games Familiar Tales (Фамільяри. Сімейні історії, Англій

«Familiar Tales» – захоплююча кооперативна гра-оповідання про помічників чарівника – магічних духів, големів і фей, які виховують принцесу та намагаються захистити її від злих сил.

Фамільяри Сімейні таємниці. Фантастична епопея

Саме від дій гравців, їх перемог і поразок та вдосконалення навичок залежить те, чим закінчиться історія. Гра наповнена розгалуженими шляхами та дозволяє «зберегтися» і продовжувати згодом після перерви.

Спеціальний веб-сайт

Щоб грати в «Familiar Tales», необхідно завантажити сайт в браузері, що виконуватиме роль автоматизованого майстра гри та оповідача історії з дуже приємною озвучкою. Додатковий цифровий формат правил дозволяє легко знайти необхідний розділ. На сайті потрібно ввести код локації і з'явиться чітка інструкція, а сам геймплей відбуватиметься на реальному столі.

Чотири фамільяри

Фея Блискітка, голем Верзила, дух в тілі лисиці Задира та жабеня Квакберт - цих героїв, представлених деталізованими мініатюрами, гравці відправлять в довгу магічну пригоду. Між героями в ході оповіді зав'язуються зворушливі відносини, а кожен з них повноцінна особистість, яка має свої власні історії.

Механіки
  • Сторінки книги виконують роль локацій та ігрового поля, що дозволяє по справжньому зануритися в атмосферу пригоди.
  • Сюжет гри розвивається за сценаріями, які граються послідовно; попередні події чи знайдені предмети завжди впливають на наступні історії.
  • Гра поєднує механіки данжен-кроулера (переміщення фігурок по ігровій карті, яке супроводжується сутичками та використанням навичок) та декбілдінгу (побудовою власної колоди за допомогою отримання більш потужних карт).
  • Так як гра кооперативна, гравці комбінують свої колоди, тому найцікавіше грати вчотирьох.

«Familiar Tales» – чарівна та фанова сюжетна настілка, яка чудово пасуватиме до ігрового столу новачків чи сім'ї з молодшими гравцями. Або пошановувачів нескладних атмосферних кооперативних ігор з тривалими кампаніями. Гра також передбачає соло-режим, в якому треба контролювати всіх чотирьох персонажів. 

Характеристики Plaid Hat Games Familiar Tales (Фамільяри. Сімейні історії, Англій

Жанр стратегічні
Комплектація 1 Адресна книга 1 бічна дошка 1 Померти 1 Блокнот журналу кампанії 7 колод 26 пластикових фігур 4 карти знайомих персонажів 4 знайомі інформаційні панелі 108 стандартних карток 52 міні-картки 90 жетонів і маркерів
Тематика фентезі
Призначення для всієї родини
Вікова група від 8 років
Кількість гравців від 1 до 4
Матеріал картон
Мова англійська