Настільна гра Plan B Games Верблюди, вперед. У міжсезонні (PZE20090EN)

Код товару: 1423920
Під замовлення
1556 Грн
  • Інформація по Plan B Games PZE20090EN
  • Виробник: Plan B Games
  • Країна-виробник: Франція
  • Модель: Верблюди, вперед. У міжсезонні
  • Код виробника: PZE20090EN
  • Короткий опис:

    Тематика - карткові, Вікова група - від 8 років, Кількість гравців - від 3 до 5

Опис Plan B Games Верблюди, вперед. У міжсезонні

Camel Up: Off Season - верблюдам не до відпочинку!

Чим займаються верблюди між сезонами перегонів? Самостійна гра «Camel Up: Off Season» із механіками аукціону та збору сетів ближче познайомить вас із побутом горбатих тваринок!

Тематика Близького Сходу в настілках досить популярна. Гікач радить придивитися до настілки «П'ять каст», що також використовує механіку аукціону, або до настілки «Розкіш», яка використовує збір сетів.

Приготування до гри Camel Up: Off Season

  1. Зберіть об'ємні компоненти: намети гравців, Башту для килимів і товарів, а також скарбницю для монет. Утворіть банк монет у скарбниці.
  2. Роздайте кожному гравцеві пам'ятки щодо продажу товарів, намет вибраного кольору, планшет із верблюдами й п'ять монет. П'ять монет складають стартовий запас гравців, тримайте їх приховано від решти учасників під власним наметом.
  3. Викладіть на одну плитку ринку більше від кількості гравців на середину столу. Невикористані плитки поверніть до коробки.
  4. Перемішайте стоси килимів й товарів та утворіть запаси на відповідних полицях Башти. Викладіть випадкові товари у стовпчик перед плитками ринків. Кількість товарів, що мають лежати горілиць або долілиць, вказано на самих плитках ринку.
  5. Утворіть запас жетонів додаткового продажу й підказок неподалік від плиток ринку, й розмістіть поруч жетон верблюда - жетон першого гравця.
  6. Розпочинайте гру!

Характеристики Plan B Games Верблюди, вперед. У міжсезонні

Тематика карткові
Жанр економічні
Призначення для всієї родини
Кількість гравців від 3 до 5
Вікова група від 8 років
Матеріал картон
Комплектація 3D башта, 6 двосторонніх жетонів ринку, 127 карт товарів, 120 монет, 5 жетонів підказок, 5 жетонів додаткового продажу, 1 маркер першого гравця 5 караванів з 4-х верблюдів, 5 пустельних наметів, 20 карт огляду продажів, 1 банк (піраміда та органайзер), 1 додаток
Мова англійська