Настільна гра 18+ PLAYROOM Чекова книжка секс бажань. Новий рівень, українська (ВР_ЧКСНР)

Код товару: 1416886
Під замовлення
268 Грн
  • Інформація по PLAYROOM ВР_ЧКСНР
  • Виробник: PLAYROOM
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Чекова книжка секс бажань. Новий рівень, українськ
  • Код виробника: ВР_ЧКСНР
  • Вага: 0.05 кг.
  • Габарити: 20x10x1 см.
  • Короткий опис:

    романтичні, Вікова група - від 18 років, Кількість гравців - для 2, українська

Опис PLAYROOM Чекова книжка секс бажань. Новий рівень, українськ

Сформовані стереотипи заважають вашій інтимній близькості з другою половинкою? У думках часто виникає бажання все змінити й вивести сексуальне життя на новий рівень, але виховання, затиснення і сором'язливість ніяк не дозволяють це зробити. Начебто вже й не один рік прожили разом і регулярно займаєтеся любов'ю, часто бачите один одного оголеними, але щось вічно сковує вас у процесі й не дозволяє відчути сповна пікантні емоції. Чекова книжка Секс бажань. Новий рівень українською мовою допоможе вам звільнитися від кайданів та додати у своє інтимне життя різноманітність, нові враження та емоції, зруйнує загальноприйняті стереотипи та реалізує найтаємніші фантазії, дозволивши насолодитись за повною програмою кожною клітинкою партнера.


Гарантоване сексуальне задоволення!

Чекову книжку Секс бажань. Новий рівень українською мовою варто придбати лише повнолітнім, оскільки на вас чекає цілих 50 відвертих завдань та сцен. Часом буде занадто гаряче, самі ілюстрації збуджуватимуть вашу фантазію і викликатимуть непереборне бажання швидше розпочати процес. Користуватися чековою книжкою дуже просто, виберіть сторінку, що сподобалася, напишіть число і час і вручіть своєму партнеру для виконання сценарію. Можете почати з простих бажань, поступово підготувавшись до сміливих і закріпити найгарячішими. За бажанням можете написати на передбачених порожніх сторінках чекової книжки свої власні та втілити їх у реальність. Якщо є якісь заборонені або неприйнятні моменти для вашої пари їх можна позначити спеціальними наклейками «табу», наклавши заборону на такі бажання.

Характеристики PLAYROOM Чекова книжка секс бажань. Новий рівень, українськ

Тематика романтичні
Жанр розважальні
Призначення для двох
Вікова група від 18 років
Кількість гравців для 2
Комплектація 50 чеків інтимного характеру у трьох рівнях відвертості, компліменти, поцілунки, ігри, масаж, експерименти, екстрім, наклейки "Табу"
Матеріал папір
Мова українська