Настільна гра 18+ Sunset Games для пари Підкорення (69008)

Код товару: 1404065
Під замовлення
254 Грн
  • Інформація по Sunset Games 69008
  • Виробник: Sunset Games
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: для пари Підкорення
  • Код виробника: 69008
  • Вага: 0.05 кг.
  • Габарити: 11x6x2 см.
  • Короткий опис:

    Вікова група - від 18 років, Кількість гравців - для 2, українська, англійська, російська

Опис Sunset Games для пари Підкорення

Сексуальні відносини між двома людьми, які люблять, не завжди бувають звичними і загальноприйнятими. Деякі пари люблять не зовсім стандартне проведення часу наодинці. Тематичні секс-ігри давно не нововведення і тематика БДСМ яскравий тому приклад. Деякі чоловіки люблять бути у ролі господаря і, відповідно, дівчина грає роль рабині. Або навпаки, сильна підлога підпорядковується слабкому. Це вже на розсуд вашого тандему: хтось ведучий, а хтось ведений. І роль рабині це зовсім не пасив, а актив у всіх його проявах. Адже хороша дівчинка або хлопчик повинні знати, як правильно і яку прийняти потрібну позу, щоб догодити своєму Пану.

Еротична Гра для пари Підпорядкування (Підкорення, Submission) якраз і призначена для таких витівок. Якщо ви хочете провести неординарний час зі своїм сексуальним партнером, отримати незвичайний і навіть непередбачуваний досвід у сексі, десь із легкою грубістю та жорсткістю, то ця настілка саме для вас.

Рабиня біля ваших ніг, Пане!

Найголовніше, зважитися на такий експеримент! Але якщо ви прийміть для себе таке несподіване рішення і спробуєте зовсім протилежні та незвичні дії у вашому ліжку, то анітрохи про це не пошкодуєте.

В ігровий набір входить класична колода з 54 карток з різними діями, позами та предметами для легкої розваги у стилі БДСМ. А сама назва цієї еротичної гри натякає, що на вас чекає. Будьте готові, що тут не буде завдань із ніжними ласками та милими слівцями. Найвідвертіші та найтаємніші бажання, про які ви раніше навіть боялися думати, стануть реальністю.

Не обмежуйтесь варіантами гри, передбаченими правилами, вносите свої зміни, це буде робити ігровий процес цікавішим та з особливою родзинкою. Вирішуйте самостійно, діятимете ви відповідно до наданих вказівок або зіграєте у свою азартну гру. Але пам'ятайте, щоб не нашкодити партнеру в пориві пристрасті домовтеся заздалегідь про стоп слово або сигнал, який знаменуватиме про негайне завершення всіх дій.

Характеристики Sunset Games для пари Підкорення

Призначення для дорослих
Вікова група від 18 років
Кількість гравців для 2
Комплектація 54 картки
Матеріал картон
Мова українська