Настільна гра Така Мака Туманний Острів (30001-UA)

Код товару: 1404107
Під замовлення
611 Грн
  • Інформація по ТАКА МАКА 30001-UA
  • Виробник: ТАКА МАКА
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Туманний Острів
  • Код виробника: 30001-UA
  • Короткий опис:

    Тематика - бої та битви, Вікова група - від 6 років, Кількість гравців - від 2 до 4, розміри коробки - 24 х 16 х 6 см

Опис ТАКА МАКА Туманний Острів

Керувати своїми персонажами у будь-якій настільній грі – це справжнє мистецтво та вміння. Кожен зі своїм характером та здібностями, хтось ходить боком, хтось бореться тільки врукопаш, хтось здатний настукати на вас супротивнику. Гра стає в рази захопливішою, коли використовуються нестандартні механіки завоювання територій та командування.

Пропонуємо вам відправитися на Туманний острів, щоб освоїти незвичайні шляхи влади. Ви в прямому розумінні слова просуватиметеся до перемоги по лініях, виставляючи в них своїх прихильників.

Настільна гра Туманний острів – авторський проєкт українського блогера Романа Задорожного, куди вкладено супер ідею зробити базові «хрестики-нуліки» приголомшливою стратегією з неймовірними пригодами, інтригами та сюрпризами.

До речі, на першому всеукраїнському конкурсі настільних ігор Заграва-2019 Туманний острів став грою Року за версією журі та посів третє місце у номінації Вибір гравців.

Давайте ж скоріше вирушимо на чарівний острів!

Характеристики ТАКА МАКА Туманний Острів

Тематика бої та битви
Комплектація ігрове поле, поле погоди та найманців, 50 монет різного номіналу, 36 стартових жетонів, 24 жетони додаткових персонажів найманців, 8 карток погоди, 3 планшети Мороку, правила гри
Призначення для дітей
Вікова група від 6 років
Кількість гравців від 2 до 4
Матеріал картон
Розміри коробки 24 х 16 х 6 см
Мова українська
Жанр розважальні