Настільна гра Trefl АБВГДейка. Цікаві цифри (02162)

Код товару: 1404112
Під замовлення
294 Грн
  • Інформація по TREFL 02162
  • Виробник: TREFL
  • Країна-виробник: Польща
  • Модель: АБВГДейка. Цікаві цифри
  • Код виробника: 02162
  • Короткий опис:

    Тематика - тваринний світ, природа, Вікова група - від 3 років, Кількість гравців - від 2 до 5, розміри коробки - 29 х 19 х 4 см

Опис TREFL АБВГДейка. Цікаві цифри

Існує хибна думка, що вчити дитину арифметиці треба тільки зі шкільного віку. Це не так, і творці настільної гри Перші відкриття. Цікаві цифри (нова версія) довели протилежне. Дитина набагато простіше засвоює те, що приходить до неї у вигляді гри та розваги. Поступово крок за кроком він навчитися складати між собою елементарні цифри, не докладаючи до цього особливих зусиль.

Особливості:

У коробці приховано безліч елементів, які треба скласти між собою певним чином. Для початку витягніть усі картки з отворами під цифру. Нехай дитина їх уважно вивчить та назве всіх тварин та птахів. Таким чином, з перших дотиків у нього почне розширюватися словниковий запас.

Гра розвиває не тільки навички елементарної арифметики, але й посидючість, логіку та уважність. Розширюється словниковий запас та кругозір.

Усі елементи виконані із щільного картону, тому їх досить складно пом'яти чи зламати. Коли гра закінчена, пазли та планшети легко зберуться у компактну коробку, яка не займає багато місця.

Характеристики TREFL АБВГДейка. Цікаві цифри

Тематика тваринний світ, природа
Жанр розвивальні
Комплектація настільна гра, інструкція
Призначення для дітей
Вікова група від 3 років
Кількість гравців від 2 до 5
Матеріал картон
Розміри коробки 29 х 19 х 4 см
Мова українська