Настільна гра YellowBox The Mind, українська (4820228590017)

Код товару: 1300189
Під замовлення
452 Грн
  • Інформація по YellowBox 4820228590017
  • Виробник: YellowBox
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: The Mind, українська
  • Код виробника: 4820228590017
  • Вага: 0.2 кг.
  • Габарити: 14x11x3 см.
  • Короткий опис:

    Вікова група - від 8 років, Кількість гравців - від 2 до 4, розміри коробки - 13 х 10 х 2.5 см

Опис YellowBox The Mind, українська

Геніально простий філлер, що став справжньою сенсацією 2018 року. «The Mind» - це кооперативна паті-гра сімейного формату. Її розробив відомий австрійський геймдизайнер Вольфганг Варш, творець таких хітів, як «The Quacks of Quedlinburg» і «That's Pretty Clever» («Ganz schön clever»).

У 2018-19 роках настільна гра «Розум» ставала номінантом «Cardboard Republic Laurel», «Nederlandse Spellenprijs», «Tric Trac», «Diana Jones», «Origins Awards», «Spiel des Jahres» і переможцем конкурсів «Guldbrikken», «As d'Or», «UK Games Expo» та «Golden Geek» (в категоріях «Найкраща паті-гра», «Найкраща кооперативна гра» і «Найкраща карткова гра»). Гікач також повинен відзначити, що «Майнд» швидко піднімається на вершини рейтингів «BoardGameGeek». Наприклад, зараз гра займає вже 35-е місце в рейтингу кращих компанійських ігор.

Перед вами українська локалізація. Ви можете купити російське видання.

The Mind гра: недорадчий кооператив

«The Mind» - гра на інтуїцію, в якій заборонено ділитися інформацією. Вона вчить відчувати і розуміти партнерів, допомагає згуртувати колектив і діє краще будь-яких тімбілдингових заходів.

Перед початком партії команда одержує життя по числу учасників і одну метальні зірочку. У колоді сто карт з числами від 1 до 100. Ця колода перемішується, і кожному гравцеві видається стільки карт, на якому рівні знаходиться команда (тобто на першому - 1 карта, на другому - 2 і т.д.).

Ігровий процес

Завдання начебто просте. Потрібно викласти отримані карти по зростанню. У грі «The Mind» немає поняття черговості ходу. Якщо гравець відчуває, що прийшов час, він ходить, викладаючи карту з руки поверх поточної карти. Як Гікач вже говорив вище, не можна обмінюватися інформацією. Говорити, звичайно, можна, але тільки не про наявні карти.

Проблеми починаються тоді, коли хтось не витримує і викладає більшу карту, ніж карта на руці іншого гравця. Гра припиняється, команда втрачає одне життя, всі карти з меншими значеннями, ніж поточна карта, скидаються.

Якщо команда вирішує розіграти метальну зірочку, кожен гравець скидає з руки карту з найменшим числом.

Коли всі карти викладені, гравці переходять до наступного рівня. У міру проходження рівнів команда отримує нагороди – метальні зірочки або життя.

Характеристики YellowBox The Mind, українська

Комплектація 120 гральних карт інструкція
Призначення для компанії
Вікова група від 8 років
Кількість гравців від 2 до 4
Розміри коробки 13 х 10 х 2.5 см
Мова англійська
Матеріал картон