Комп'ютер Apple A2348 Mac mini / Apple M1 (MGNR3UA/A)

Код товару: 1108124
Немає в наявності
  • Інформація по Apple MGNR3UA/A
  • Виробник: Apple
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: A2348 Mac mini / Apple M1
  • Код виробника: MGNR3UA/A
  • Вага: 2 кг.
  • Габарити: 25x24x12 см.
  • Короткий опис:

    Apple, M1, 8 ядер, SOC, GPU - вбудована, M1, RAM - 8 ГБ, SSD - 256 GB, Bluetooth 5.0, Wi-Fi 6, 1 х Audio combo port, 1 x HDMI, 2 x USB 3.1, 2 х Thunderbolt, 1 x RJ45, немає, PSU - 150 Вт

Опис Apple A2348 Mac mini / Apple M1

Оновлений і заряджений

Чіп Apple M1 дозволив вивести наш самий універсальний настільний комп'ютер на принципово новий рівень. Потужність процесора зросла до 3 разів. Графіка обробляється до 6 разів швидше. А завдяки нашій найбільш передовою системі Neural Engine швидкість машинного навчання зросла до 15 разів. Mac mini надасть вам нові ресурси для роботи, ігор і творчості - більше, ніж ви могли собі уявити.

Маленький чіп. грандіозний прорив

Зустрічайте. Наш перший чіп, розроблений спеціально для Mac. Вражаюче, але система на чіпі Apple M1 вміщує 16 мільярдів транзисторів і об'єднує центральний і графічний процесори, систему Neural Engine, контролери введення-виведення і безліч інших компонентів. Чіп Apple M1 дозволяє використовувати на Mac унікальні технології і забезпечує неймовірну продуктивність в поєднанні з кращою в галузі енергоеффектівностью.1 Це не просто ще один крок для Mac - це принципово новий рівень можливостей.

Потужний малий

Чіп M1 забезпечує вражаючу швидкість і потужність роботи Mac mini. 8-ядерний процесор до трьох разів збільшив продуктивність в порівнянні з Mac mini попереднього покоління, однак розміри квадратного корпусу комп'ютера залишилися колишніми: його ширина складає всього 19,7 см.

Краса починається з чіпа

8-ядерний графічний процесор в чіпі M1 - найпотужніший з усіх, що ми коли-небудь створювали. Це найшвидший в світі графічний процесор для персонального комп'ютера. З ним швидкість обробки графіки на Mac mini виросла в 6 разів. Це просто неймовірна графічна міць - особливо для такого компактного пристрою.

Вся міць macOS Big Sur і чіпа М1

Операційна система macOS Big Sur розроблена з розрахунком на величезний потенціал чіпа M1. Значно оновлені додатки. Стильний новий дизайн. І передові функції безпеки і захисту даних. Нова операційна система - це неймовірно потужне програмне забезпечення, розроблене для нашого самого просунутого обладнання.

Висока швидкість і швидкий відгук

Чіп M1 і операційна система macOS Big Sur злагоджено працюють разом, забезпечуючи високу швидкодію комп'ютера. Mac mini майже моментально виходить з режиму сну. Менше часу витрачається на повсякденні дії: сторінки в Safari і фотографії відображаються миттєво. І навіть для найпотужніших додатків завжди достатньо ресурсів.

Найбільший вибір додатків

Користуйтеся потужними додатками, створеними спеціально для чіпа Apple M1. Ваші програми теж будуть працювати завдяки технології Rosetta 2. А ще ви вперше зможете використовувати додатки для iPhone і iPad прямо в macOS Big Sur. В результаті у вас буде найбільший вибір додатків, коли-небудь доступних на Mac.

Компактний дизайн

Завдяки сукупності технологій, використаних при створенні чіпа M1, Mac mini здатний випереджати комп'ютери, що значно перевершують його за розміром. При цьому, навіть виконуючи ресурсомісткі завдання, він споживає до 60 відсотків менше енергії, ніж модель попереднього покоління.

Скрізь на своєму місці

Компактні розміри, висока продуктивність і великий набір портів дозволяють використовувати Mac mini для вирішення найрізноманітніших завдань в самих різних сферах. Все тому, що всередині корпусу зі стороною всього 19,7 см прихований неймовірно потужний чіп M1 - серце маленького, але працьовитого Mac mini.

Характеристики Apple A2348 Mac mini / Apple M1

Система
Тип системи: Десктоп
Форм-фактор системи: Ультра-компактний форм-фактор
Вбудовані пристрої: Voice Control VoiceOver Zoom Increase Contrast Reduce Motion Siri and Dictation Switch Control Closed Captions Text to Speech
Процесор
Процесор: Apple M1
Характеристики: Supports 5нм nm Processors
Чипсет: System on Chip (SoC)
Пам'ять
Ємність встановленої оперативної пам'яті: 8 ГБ
Накопичувач
Накопичувач: Твердотільний накопичувач 1x256 ГБ
Відеовихід
Форм-фактор Відеоконтроллера: Інтегровано
Тип Відеопам'яті: Спільна відеопам'ять
Характеристики 2D/3D: 8-core GPU16-core Neural Engine
Аудіовихід
Форм-фактор Аудіоконтроллера: Інтегровано
Динамік
Режим аудіовиходу: Моно
Характеристики мережі
Формфактор мережевого пристрою: Інтегровано
Підтримувані протоколи передачі даних: Gigabit Ethernet/Fast Ethernet/Ethernet
Iнтерфейси
Thunderbolt 3: 2 (USB Тип C)
LAN: 1 (RJ-45)
HDMI: 1 (HDMI (Тип A))
Headphones: 1 (3.5-мм міні джек)
USB 3.0: 2 (USB 3.0 (Тип A))
Програмне забезпечення
Встановлена операційна система: Apple macOS Big Sur
Живлення
Тип пристрою: Блок живлення
Розташування блоку живлення: Внутрішній
Вхідна напруга: AC 100-240 В
Вхідна частота: 50/60 герц
Кількість встановлених пристроїв живлення: 1
Максимальна кількість підтримуваних пристроїв живлення: 1
Номінальна потужність: 150 Ват
Додаткова інформація
Колір: Сріблястий
Аудіо/Відео особливості: Цифровий відеовихід Thunderbolt 3 Штатний відеовивід за стандартом DisplayPort через інтерфейс USB-C Виведення відео на пристрої з портами Thunderbolt 2, DVI і VGA через додаткові адаптери (продаються окремо) Support one display with up to 6K resolution at 60Hz connected via Thunderbolt Support one display with up to 4K resolution at 60Hz connected via HDMI 2.0 Support DVI output using HDMI to DVI Adapter (sold separately) HDMI 2.0 port supports multichannel audio output
Комплект поставки: Mac miniКабель живленняПосібник користувача
Особливості для зниження впливу на навколишнє середовище: Відповідає вимогам ENERGY STAR Mercury-Free Без ПВХ Не містить антипиренів брому Не містить берилій Для корпусу використовується тільки перероблений алюміній Recyclable, majority-fiber packaging 100% recycled tin in the solder of the main logic board 35% or more recycled plastic in multiple components All final assembly suppliers are transitioning to 100% renewable energy for Apple production 100% of virgin wood fiber comes from responsibly managed forests
Умови експлуатації
Максимальна температура навколишнього середовища під час роботи: 35 °C
Мінімальна температура навколишнього середовища під час роботи: 10 °C
Максимальна температура навколишнього середовища під час зберігання: 47 °C
Мінімальна температура навколишнього середовища під час зберігання: -40 °C
Макс. відносна вологість без конденсації: 90 %
Мін. відносна вологість без конденсації: 5 %
Максимальна висота над рівнем моря під час роботи: 5000 м
Габарити та вага
Висота (мм): 36 мм
Глибина: 197 мм
Ширина: 197 мм
Номінальна вага: 1.2 кілограм