Комп'ютер Dell OptiPlex 3080 MT / i3-10100 (N005O3080MT_UBU)

Код товару: 1104261
Немає в наявності
  • Інформація по Dell N005O3080MT_UBU
  • Виробник: Dell
  • Країна-виробник: Польща
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: OptiPlex 3080 MT / i3-10100
  • Код виробника: N005O3080MT_UBU
  • Вага: 6.7 кг.
  • Габарити: 39x32x49 см.
  • Короткий опис:

    Intel Core i3, 10100, 4 ядра, 8 потоків, Частота, ГГц - 3.6, Частота Boost, ГГц - 4.3, Intel B460, GPU - вбудована, UHD Graphics 630, RAM - 8 ГБ, SSD - 256 GB, 1 x DisplayPort, 1 x HDMI, 1 x VGA, 4 x USB 3.1, 4 x USB 2.0, 2 x Audio, 1 x RJ45, клавіатура, миша, PSU - 260 Вт

Опис Dell OptiPlex 3080 MT / i3-10100

Працюйте з розумом

Універсальні конфігурації. Отримайте нові функції для ефективної роботи по тій же невисокою ціною. Завдяки кільком форм-факторів ви зможете підібрати настільний комп'ютер, який ідеально підходить для вашого робочого місця.

Ніякого перегріву. Нова система охолодження фронтальній панелі комп'ютера 3080 забезпечує максимальний приплив повітря, підтримуючи нормальну температуру.

Менше розмір - простіше обслуговування. Зручний доступ до компонентів без зняття фронтальній панелі і використання інструментів спрощує обслуговування.

Висока продуктивність без компромісів

Успішне вирішення будь-яких завдань. Архітектура Intel® десятого покоління з підтримкою процесорів Celeron, Pentium, Core i3 і i5 забезпечує неперевершену продуктивність.

Графічні адаптери нового покоління. Новітні виділені графічні адаптери NVIDIA і AMD впораються з робочими навантаженнями з самим інтенсивним використанням графіки.

Великі можливості підключення. Вбудовані порти DisplayPort і HDMI і опціональні порти VGA, HDMI 2.0b або другий порт DisplayPort спрощують підключення.

Інтелектуальні можливості як складові рішення. Модернізація як основа.

Ми знаємо, що правильно вибраний пристрій - це тільки перший крок на шляху до високої продуктивності співробітників. Щоб працювати ефективно і без перешкод, співробітникам потрібна інтелектуальна, зручна і швидка працюючи середу. Згідно з дослідженнями, кожен четвертий співробітник готовий задуматися про зміну роботи і компанії в разі негативних вражень від використання корпоративних технологій.

Рішення Dell Technologies Unified Workspace якісно змінює робочу середу співробітників і надає ІТ-фахівцям профілактичні, прогнозні і автоматизовані засоби, що відповідають всім вимогам сучасних робочих навантажень. Воно також спрощує розгортання, захист, управління і підтримку.

Розгортання. Завдяки послузі ProDeploy в Unified Workspace замість традиційного трудомісткого ручного розгортання ІТ-відділ може надати кінцевим користувачам пристрої з уже встановленими корпоративними додатками і настройками прямо з заводу Dell, щоб користувачі могли відразу приступити до роботи.

Захист. Надійні пристрої Dell складають основу сучасної робочого середовища з невидимою захистом, яка підвищує ефективність і швидкість роботи. Завдяки сучасним рішенням для захисту, створеним для надійних пристроїв Dell, кінцеві користувачі працюють ефективно, а ІТ-спеціалісти не мають непотрібного стресу.

Управління. Пакет Dell Client Command Suite + VMware Workspace ONE має вбудовані можливості, які дозволяють ІТ-фахівцям управляти мікропрограмою, ОС і додатками кінцевих точок з єдиної консолі, а також підвищують зручність роботи кінцевих користувачів.

Підтримка. Послуга ProSupport забезпечує усунення апаратних неполадок в 11 разів швидше, ніж рішення конкурентів. ProSupport для ПК передбачає цілодобовий доступ до послуг інженерів служби ProSupport, що працюють у вашому регіоні, які готові зв'язатися з ІТ-фахівцями для вирішення критичних проблем, щоб ви могли зосередитися на перспективах, а не на поточну обстановку.

Підтримка ProSupport Plus допомагає ІТ-фахівцям завжди бути на крок попереду і практично виключити позапланові простої, пов'язані з апаратними неполадками. Ви отримуєте всі можливості ProSupport, а також оповіщення на базі технологій ІІ, які допомагають запобігати збої і ремонт при випадкових пошкодженнях.

Характеристики Dell OptiPlex 3080 MT / i3-10100

Тип десктоп
Аппаратна частина
Чіпсет Intel B460
Процесор Intel Core i3
Модель 10100
Кількість ядер 4 ядра
Частота процесора 3.6 ГГц
Тактова частота з Turbo Boost / Core 4.3 Ггц
Об'єм кеш пам'яті 3-го рівня 6 Мб
Оперативна пам'ять
Кількість слотів 2 шт
Обсяг ОЗУ 8 ГБ 1x8
Тип пам'яті DDR4
Тактова частота 2666 МГц
Макс. встановлюваний обсяг 64 ГБ
Тип накопичувача SSD
Накопичувач M.2 SSD
Ємність SSD накопичувача 256 ГБ
Оптичний привід DVD+/-RW
Відеокарта
Тип відеокарти вбудована
Серія відеокарти Intel HD Graphics
Модель відеокарти 630
Мультимедіа
Звук HD audio
Роз`єми
Роз'єми HDMI
USB 3.2 4 шт
USB 2.0 4 шт
Слоти PCIe x1 x3
Попередньо встановлена ОС Linux
Комплектація клавіатура/миша USB
Додатково опційно Serial; VGA/DP/HDMI
Фізичні
Потужність БП 260 Вт
Габарити (ВхШхГ) 324 x 154 x 292
Колір чорний
Вага 5.35 кг