Комп'ютер HP ProDesk 600 G3 MT (1ND08ES)

Код товару: 882958
Немає в наявності
  • Інформація по HP 1ND08ES
  • Виробник: HP
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: ProDesk 600 G3 MT
  • Код виробника: 1ND08ES
  • Вага: 7.8 кг.
  • Габарити: 50x38x30 см.
  • Короткий опис:

    Intel Core i3, 7100, 2 ядра, 4 потоки, Частота, ГГц - 3.9, Intel Q270, GPU - дискретна, Radeon RX 460, GPU - 2 ГБ, RAM - 4 ГБ, HDD - 500 GB, 1 х Audio in, 1 х Audio out, 2 х DisplayPort, 1 x VGA, 4 x USB 2.0, 1 x USB Type-C, 6 x USB 3.1 Gen1 Type A, 1 x RJ45, клавіатура, миша, PSU - 250 Вт

Опис HP ProDesk 600 G3 MT

Розроблений дли бізнес користувачів комп"ютер HP ProDesk 600 в корпусі Microtower - це комп"ютер з великими можливостями для розширення і підключення додаткових пристроїв, високим рівнем безпеки і широким набором функцій управління, а його стильний корпус прекрасно підійде для сучасного робочого місця.
Розширення, яке забезпечує довготривалий захист інвестицій
Повна віддача від інвестицій повинна враховувати технології, які продовжують термін експлуатації комп"ютера. ПК HP ProDesk 600 в корпусі Microtower включає чотири відсіки і чотири слота повної висоти, а також стандартні роз"єми, що настроюються та роз"єми для відео.
Потужні рішення
Комп"ютери HP - прекрасне поєднання високої продуктивності і ефективного розширення, завдяки процесорам Intel Core 7-го покоління, доповнених пам"яттю Intel Optane. Збільшення продуктивності за допомогою пам"яті DDR4 об"ємом до 64 Гбайт і можливістю використання графічних карт двох типів.
Винятковий рівень безпеки і контролю від HP
Запобігайте витоку даних і простої за допомогою технології HP BIOSphere Gen3 і поліпшите управління завдяки HP WorkWise - найсучаснішому з додатком HP для смартфонів для управління ПК.
Особливості
Вам ніщо не повинно заважати
Потужний ноутбук HP ProDesk 600 в корпусі Microtower з вбудованими засобами безпеки, інструментами спільної роботи і широкими можливостями підключення стане вашим незамінним помічником протягом усього дня.
Нехай ніщо не заважає вашій роботі
Рішення HP BIOSphereGen3, що працює в автоматичному режимі на рівні вбудованого ПЗ, дозволяє підвищити продуктивність і скоротити час простоїв. Завдяки автоматичним оновленням і перевіркам безпеки ви можете бути впевнені в надійному захисті вашого комп"ютера.
Інтелектуальна система управління
HP WorkWise - це інтелектуальна система управління у вигляді додатку для смартфона. Вона дозволяє забезпечувати безпеку ПК, отримувати інформацію про їх продуктивність в режимі реального часу, а також спрощує установку драйверів принтера для користувачів ПК HP.
Збільште швидкість основних процесів ІТ-управління
Модуль HP Manageability Integration Kit дозволяє підвищити швидкість створення образу і управління апаратними компонентами, BIOS і засобами забезпечення безпеки за допомогою Microsoft SCCM.
Високий рівень безпеки. Надійний захист
HP Client Security Suite Gen3 оснащений багатофакторною аутентифікацією HP, HP Device Access Manager, HP SpareKey, а також менеджером паролів HP Password Manager. Ці інструменти забезпечують захист даних від крадіжки, а також і несанкціонованих користувачів.
Налаштуйте корпоративні образи системи з першого разу
Підвищіть якість і безпеку для користувача образів Windows за допомогою засобу HP Image Assistant, яке допомагає співробітникам ІТ-відділів створювати образи і виявляти проблеми, а також надає рекомендації та варіанти усунення проблем.
Максимізуйте мережеву продуктивність
Значне збільшення швидкості передачі даних і поліпшення якості голосового і відеозв"язку при роботі в нестабільних локальних і Wi-Fi-мережах завдяки HP Velocity.
Приголомшлива надійність
Будьте впевнені в надійності цього ПК, адже він пройшов тестування за процедурою HP Total Test Process.
Простий аудіороз"єм
Зручне підключення аудіопристроїв завдяки універсальному роз"єму з підтримкою входу для мікрофона, навушників і гарнітури CTIA.

Характеристики HP ProDesk 600 G3 MT

Кількість ядер 2 ядра
Кількість потоків 4 потоки
Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ
Кількість слотів 4
Стандарт встановленої пам'яті PC4-19200
Максимальний об'єм пам'яті 64 ГБ
Також шукають до 30000 грн
Тип ПК Для роботи та навчання
Вид Класичні
Серія процесора Intel Core i3
Модель процесора 7100
Частота процесора, ГГц 3.9
Сокет 1151
Чіпсет Intel Q270
Тип відеокарти дискретна
Виробник чіпу відеокарти AMD
Модель відеокарти Radeon RX 460
Тип графічної пам'яті DDR5
Об'єм графічної пам'яті 2 ГБ
Тип пам'яті DDR4
Частота встановленої пам'яті 2400 MHz
Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Об'єм HDD 500 GB
Оптичний привід DVD±RW
Аудіоконтролер Conexant CX20632
Багатоканальний звук 5.1
Провідна мережа (LAN) 10/100/1000 Мбіт/с
Зовнішні порти і роз'єми 1 x RJ45
Операційна система DOS
Пристрої введення в комплекті миша
Модель корпусу HP MicroTower
Потужність блоку живлення 250 Вт
Ширина, мм 170
Висота, мм 338
Глибина, мм 274
Вага, кг 7.1
Колір чорний