Нічник Click Hічні звірятка Сова 12 см (CLK-G01213)

Код товару: 1248071
Немає в наявності
  • Інформація по Click CLK-G01213
  • Виробник: Click
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Hічні звірятка Сова 12 см
  • Код виробника: CLK-G01213
  • Вага: 0.174 кг.
  • Габарити: 13x11x10 см.
  • Короткий опис:

    Технологія - світлодіодний, Материал - силікон, живлення - акумулятор, Колір - білий

Опис Click Hічні звірятка Сова 12 см

Дитячий нічник іграшка Сова серії Нічні звірята зроблений ТМ Click, українським брендом дитячої безпечної електроніки. Дитячий силіконовий світильник має 7 приємних м'яких кольорів світіння для спокійного нічного сну. Нічник силіконовий Сова не нагрівається, тому маленька дитина може взяти іграшку з собою прям в ліжечко. М'яке світло дитячого силіконового нічника створить затишну атмосферу до сну. Колір можна перемкнути легким хлопком, тому навіть зовсім маленька дитина без труднощів впорається з цим завданням. Дитячий нічник - бездротовий, з вбудованим акумулятором. Заряду вистачить на 20 годин, тобто десь на 3 ночі. Дитячий світильник зроблений з харчового силікону без шкідливих речовин, з такого ж силікону виготовляється посуд для малюків.

Силіконовий нічник совуня Click - відмінний друг для дітей. Дизайн у вигляді милої тварини не залишить байдужими ні дитину, ні батьків. Ніжний м'який силіконовий плафон дитячого нічнічка не містить шкідливих речовин, безпечний для дитини, так що його можна м'яти, стискати, розтягувати і навіть кусати! Дитячий нічник дуже легкий і зовсім не боїться падінь. Забруднений силіконовий плафон можна легко зняти з дитячого нічника і помити в мильному розчині або випрати в пральній машинці в режимі делікатного прання.

Дитячий силіконовий нічник має в собі 4 режими роботи і 7 різних м'яких кольорів. Можна вибрати як заспокійливий теплий світло, яке допомагає заснути дитині, так і змусити його переливатися різними кольорами, або ж пульсувати якимось одним обраним світлом граючи з ним.

Сам силіконовий світильник працює на якісних світлодіодах, які не нагріваються. Вбудований Li-Ion акумулятор живить дитячий силіконовий нічник до 20 годин. Зарядити силіконовий нічник Сова можна від будь-якого USB-порту, будь то зарядний пристрій від смартфона, повербанк, ноутбук або USB-порт в автомагнітолі. За дві години силіконовий світильник повністю заряджається і знову готовий радувати маленького володаря. Маючи такі можливості, м'який нічник для дитини можна брати з собою в будь-яке місце і час. Адже зарядки вистачить не на одну ніч.

Характеристики Click Hічні звірятка Сова 12 см

Технологія світлодіодний
Материал силікон
Функції нічник
Живлення акумулятор
Додатково перемикання режимів хлопком
Колір білий